Bezár

A kosár jelenleg üres!


Burnout Paradise Remastered XBOX One játékszoftver

A rengeteg extra tartalom mellett, friss grafikával vértezték fel az alkotást, amit Xbox One X-en akár 4K-ban, 60fps-sel is élvezhetünk. Az árkád száguldozás magasiskoláját bemutató Burnout Para...

Tovább olvasom

árak

6.499 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

A rengeteg extra tartalom mellett, friss grafikával vértezték fel az alkotást, amit Xbox One X-en akár 4K-ban, 60fps-sel is élvezhetünk.

Az árkád száguldozás magasiskoláját bemutató Burnout Paradise Remastered keretein belül egyenesen Paradise City-be, egy hatalmas, élő és lélegző városba kerülünk, ahol számtalan választható autó és motor nyergébe pattanva elképesztően vad küzdelmek részeseivé válhatunk.

A Burnout Paradise Remastered mindehhez rengeteg járművet, változatos egy- és többjátékos élményeket, vagány kaszkadőrmutatványokat, valamint nagyszerű zenéket garantál a féktelen száguldás kedvelőinek.

  • Most megújult grafikával térhetsz vissza Paradise City-be, hogy ismét átélhesd az árkád versenyjátékok legmagasabb szintjét!
  • A klasszikus élmények mellett rengeteg extra tartalom, így újabb járgányok és játékmódok várnak rád!
  • Járd körbe Paradise City városát, száguldj a leggyorsabb motorokkal és autókkal, miközben vad kaszkadőrmutatványokat mutatsz be!

Tulajdonságok

PlatformXbox One
Korhatár7 év
TípusAutó/Motor verseny