Bezár

A kosár jelenleg üres!


Shadow of the Tomb Raider PS4 játékszoftver

Leírás Éld át Lara Croft életének azon meghatározó pontját, amint Tomb Raider válik belőle. A Shadow of the Tomb Raiderben Larának helyt kell állnia egy halálos dzsungelben, rémisztő síremlékek mélyé...

Tovább olvasom

árak

16.889 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Leírás

Éld át Lara Croft életének azon meghatározó pontját, amint Tomb Raider válik belőle. A Shadow of the Tomb Raiderben Larának helyt kell állnia egy halálos dzsungelben, rémisztő síremlékek mélyén, és életének legkomorabb óráiban. Miközben versenyt fut a maja apokalipszissel, megkísérelve megmenteni a világot, Larát a sors Tomb Raiderré kovácsolja.

Jellemzők

Éld túl és szelídítd meg a Föld legveszélyesebb helyét

Kerekedj felül egy könyörtelen dzsungelen a túlélés érdekében. Fedezz fel gleccserszakadékokkal és barlangrendszerekkel övezett vízalatti helyszíneket.

Válj eggyé a dzsungellel

A túlerővel és az felszerelés hiánnyal küzdő Larának a dzsungelt használva kell előnyt szereznie ellenfeleivel szemben. Csapj le váratlanul mint egy jaguár, használd a sarat az álcázáshoz, önts félelmet ellenfeleidbe és vesd el a káosz magvait!

Fedezz fel komor és brutális síremlékeket

A síremlékek minden eddiginél rémisztőbbek: halálos csapdákon és nehezen elérhető helyek sokaságán kell felülkerekedned.

Élő történelem

Fedezz fel egy rejtett várost és járd be a Tomb Raider játékok történetének eddigi legnagyobb hubját!

Tulajdonságok

PlatformPlayStation 4
Korhatár18 év
TípusKaland