Bezár

A kosár jelenleg üres!

Starlink: Battle for Atlas - Starter Pack XBOX One játékszoftver

https://www.youtube.com/watch?v=pZ-Sa2g0mgA&list=PLttC45XnSBxfvBe7LXkB1mfFArEMp2o0o&index=13&t=0s Az innovatív moduláris játékok segítségével a játékosok megépíthetik saját egyedi űrhajój...

Tovább olvasom

árak

8.499 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

https://www.youtube.com/watch?v=pZ-Sa2g0mgA&list=PLttC45XnSBxfvBe7LXkB1mfFArEMp2o0o&index=13&t=0s

Az innovatív moduláris játékok segítségével a játékosok megépíthetik saját egyedi űrhajójukat, melyet bármikor átalakíthatnak, hogy túljussanak a hatalmas nyílt világ kihívásain.

Jellemzők

FEDEZZ FEL EGY ÉLETTEL TELI CSILLAGRENDSZERT – Utazz az Atlas csillagrendszer egzotikus idegen világai között és ismerd meg mind a hét bolygója ökoszisztémáját, élővilágát és titkait. Lépj szövetségre az Atlas frakcióival és verjétek vissza együtt a csillagrendszer elfoglalásán munkálkodó Forgotten Legion seregeit.

ÉPÍTSD MEG ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE ÁLMAID ŰRHAJÓJÁT – Készítsd el saját űrhajódat a szárnyak, hajótestek, fegyverek és pilóták arzenáljából. Csatlakoztasd moduláris játékod a kontroller állványhoz és nézd, ahogy megelevenedik a játékban. Kísérletezz különböző felszerelésekkel valós időben, bármikor. Légy kreatív a harcokban, engedj szabadjára elementális sorozatokat és taktikázz az Atlas csillagrendszer fenyegetéseinek leküzdéséhez.

FEJLESZD ŰRHAJÓDAT SZEREPJÁTÉK MECHANIKÁKKAL – Ahogy beutazod Atlas vidékeit, lehetőséged lesz kifejleszteni pilóta képességfádat, módosítani felszerelésed és feljavítani anyahajódat erőid kiterjesztéséhez és kalandod testreszabásához.

KOOPERATÍV ŰRKALAND – Hívd át egy barátod, aki bármikor csatlakozhat a kampányhoz a 2 fős osztott képernyős módnak köszönhetően. Kombináljátok fegyvereitek erejét és mentsétek meg együtt az Atlas csillagrendszert.

A STAR FOX CSAPAT IS CSATLAKOZIK A HARCHOZ NINTENDO SWITCH-EN – Játssz a legendás Fox McCloud karakterével, lézerágyúkkal felszerelt ikonikus Arwing hajóját vezetve, és teljesíts exkluzív küldetéseket néhány ismerős Star Fox szereplő oldalán.

https://starlink.ubisoft.com/game/en-us/home

Tulajdonságok

PlatformXbox One
Korhatár7 év
TípusKaland