Bezár

A kosár jelenleg üres!


Dark Souls Remastered PS4 játékszoftver

Térj vissza Lordran gyönyörűen újraalkotott vidékeire káprázatos, részletgazdag felbontás és 60 fps kíséretében. A Dark Souls Remastered tartalmazza az alapjátékot, valamint az Artorias of the Abyss k...

Tovább olvasom

árak

10.998 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Térj vissza Lordran gyönyörűen újraalkotott vidékeire káprázatos, részletgazdag felbontás és 60 fps kíséretében. A Dark Souls Remastered tartalmazza az alapjátékot, valamint az Artorias of the Abyss kiegészítőt is.

Jellemzők

  • Mély és sötét univerzum

Merülj el egy a hanyatlás és az Átok sújtotta epikus, sötét fantasy világban. Fedezd fel változatos tájait – tele rejtett útvonalakkal, helyszínekkel és titkokkal – és mélyen gyökeredző történetét.

  • Minden vég egy új kezdet

Minden végigjátszás újabb kihívások és váratlan helyzetek elé állít. Ne fogadj rá, hogy csak egyszer fogod kijátszani.

  • Gazdag és sokrétű játékmenet

Több száz egyedi fegyver, páncél, varázslat és tárgykészítési lehetőség biztosítja, hogy saját stílusodhoz igazítva alakítsd játékélményed.

  • Tanulás, Küzdelem, Siker

A győzelemhez vezető úton már az első lépésedtől kezdve építsd és csiszold karaktered képességeit. Tanulj meg szabadon taktikázni és tapasztald meg a vérfagyasztó ellenfelek legyőzésének felemelő érzését.

  • Többjátékos mód

Bármilyen céllal is – kooperáció vagy konfrontáció, támogatás vagy árulás – játszol interneten keresztül a kilenc szövetség között garantáltan megtalálod igazi otthonod. Te melyiket választod?

*Mind a 4 platformnak dedikált szerverei lesznek.

 

Tulajdonságok