Bezár

A kosár jelenleg üres!


God Of War PS4 játékszoftver

Emberként él, az Istenek árnyékán kívül, miközben megnyugvást keres a skandináv mitológia ismeretlen tájain. Új cél által vezetve, fiával az oldalán Kratosnak küzdenie kell a túlélésért azokkal az er...

Tovább olvasom

árak

6.489 Ft

Online jelenleg nem rendelhető


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Emberként él, az Istenek árnyékán kívül, miközben megnyugvást keres a skandináv mitológia ismeretlen tájain.

Új cél által vezetve, fiával az oldalán Kratosnak küzdenie kell a túlélésért azokkal az erőkkel, amelyek szét akarják rombolni az új életét, melyet létrehozott…

Kratos újra apa lett. Fia, Atreus elhatározta, hogy kivívja apja tiszteletét, ezért – mentorként és védelmezőként – dühének visszafogására kényszerül, mely oly sokszor mentette már meg a veszélyes világban.

A váll feletti kamerával a játékos minden eddiginél közelebb kerül az akcióhoz.

A God of War csatái Kratost és a skandináv mitológia szörnyeit mutatják be: nagyok, határozottak és kimerítő harcosok. Új fő fegyver, új képességek, melyek megőrzik a God of War sorozat szellemét, miközben az erőszakos csata új vízióját mutatják be.

A díszes Olümposz márványoszlopaitól a rideg erdőkig, hegységekig és barlangokig lények, szörnyek és istenek új világát mutatja be a játék.

Az új God of War különleges fókuszt helyez a felfedezésre és a kutatásra. A játék világa behúzza a játékosokat, rávezetve arra, hogy minden egyes négyzetcentiméterét fedezzék fel ennek a hihetetlen terepnek – mely minden eddigi GoW résznél nagyobb.

Magyar felirattal játszható!

Tulajdonságok