Bezár

A kosár jelenleg üres!


Team Sonic Racing XBOX One játékszoftver

https://www.sonicthehedgehog.com/TeamSonicRacing Versengj együtt barátaiddal és dolgozzatok csapatként az erősítők és gyorsítók megosztásával. Válassz a 3 különböző karaktertípus közül és oldj fel új...

Tovább olvasom

árak

10.489 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

https://www.sonicthehedgehog.com/TeamSonicRacing

Versengj együtt barátaiddal és dolgozzatok csapatként az erősítők és gyorsítók megosztásával. Válassz a 3 különböző karaktertípus közül és oldj fel új, vezetési stílusodnak megfelelő testreszabási lehetőségeket járművedhez. Gyorsíts, vált sebességet és száguld Sonic(us) sebességgel!

Jellemzők

  • Lokális és internetes többjátékos módok – 12 fős futamok, 4 fős osztott képernyős versenyek és számos offline/online mód, köztük a Grand Prix, az Exhibiton, a Time Trial és a Team Adventure.
  • Csapatos verseny – Versengj és nyerj csapatként. Vesd be csapat mozdulataidat társaid kisegítésére és ellenfeleid elbuktatására, vagy engedd szabadjára Team Ultimate csapásod.
  • Teljesítmény és külső testreszabás – Alakítsd kedvedre járműved kinézetét és irányítását.
  • Wisp – 14 látványos támadó és védekező eszköz a rivális csapat megelőzésének megkönnyítésére.
  • Adventure mód – Egy különleges sztori élmény, mely során a játékosok megismerhetik az alapvető játékelemeket és karaktereket.
  • Különböző karaktertípusok – 15 játszható karakter a Sonic univerzum különböző pontjairól 3 eltérő típusra osztva: Sebesség, Technika, Erő.

Tulajdonságok