Bezár

A kosár jelenleg üres!

Quazar 32GB USB3.0/Micro USB 2in1 fekete Smart Flash Drive

Quazar Smart 2in1 pendrive 2in1 okos pendrive 3.0 USB-vel és micro USB csatlakozóval Soha többé nem kell azon aggódnod, hogy elegendő tárhelyed van-e még a fotóid vagy a videóid számára a telefonodon,...

Tovább olvasom

árak

8.299 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Quazar Smart 2in1 pendrive
2in1 okos pendrive 3.0 USB-vel és micro USB csatlakozóval
Soha többé nem kell azon aggódnod, hogy elegendő tárhelyed van-e még a fotóid vagy a videóid számára a telefonodon, vagy a tableteden, ha veled van a  Quazar Smart 2in1 flash drive.

Ezt a terméket kizárólag Androidot futtató mobileszközökre fejlesztettük ki. Minden Android 4.5, vagy ennél fejlettebb rendszerrel kompatibilis. A Huawei készülékek esetében szükséges az Android rendszer legalább 2019. januárnál nem régebbi frissítésére a termék használatához. ( A Huawei telefonok egy része csak a 2019 januárjától letölthető android frissítés után kapott feloldást a letiltott/rejtett OTG funkcióról)

16-32-64 és 128Gb kapacitással is rendelhető.

Micro USB csatlakozójának köszönhetően azonnal összekötheted a telefonoddal, vagy a tableteddel és máris használatra kész. A telefonod külső tárhelyként azonosítja. Semmilyen applikációt, vagy telepítést nem igényel. Másolj át képeket, vagy videókat a telefonodról a Smart 2in1 flash drive-ra és szabadíts fel helyet a készülékeden.

Irodai használatra is kiváló, hiszen kompatibilissá tesz minden micro USB csatlakozóval rendelkező telefont, vagy tabletet. Így a letöltött anyagokat azonnal átadhatjátok a kollégáknak. Minden a telefonodról lementett anyagot azonnal átpakolhatsz a laptopodra, hiszen a Smart 2in1 normál USB portjának köszönhetően pendriveként is funkcionál.

Sőt! Használd 3.0USB portban és élvezd a sebességet! Köszönhetően a rendkívül gyors 3.0USB chipnek a Smart 2in1 flash drive a lehető leggyorsabban kommunikál a laptopoddal.

Örökíts meg számodra minden fontos pillanatod gond nélkül. Használd a Smart 2in1-t.

...és ez még nem minden! Ugyan ez a termék létezik iPhonra/iPadre is. A működési elve hasonló.

2in1 smart pendrive termékadatok:
Alapanyag:  alumínium plasztik kiegészítővel
Portok:  USB 3.0 / Micro USB input
Kapacitás:  16Gb / 32Gb / 64Gb / 128Gb
Olvasási sebesség:  100 Mb/sec
Írási sebesség:  40 Mb/sec
Kompatibilitás:  Android 4.5 vagy fejlettebb, / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Mac OSX 10.9, vagy fejlettebb / Linux 2.6, vagy fejlettebb
Tartozékok:  Magyar nyelvű használati utasítás
Sebesség:  Olvasási 250 Mb/s / Írási 50Mb/s

Tulajdonságok

Kapacitás32.00 GB
USB 3.0Van
USB MicroVan
Alap színFekete
Olvasási sebesség max.100.000 MB/s
Írási sebesség max.40.000 MB/s
MűanyagVan
FémVan