Bezár

A kosár jelenleg üres!


Quazar Qi jelvevő Lightning adapter

Nem képes a telefonod Qi vezeték nélküli töltésre? Nem akadály! Nálunk kedvező áron vásárolhatsz Qi jelvevő adaptert a telefonodhoz. A korábban csak prémium kategóriás telefonokhoz elérhető technológi...

Tovább olvasom

árak

1.099 Ft

Online jelenleg nem rendelhető


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Nem képes a telefonod Qi vezeték nélküli töltésre? Nem akadály!
Nálunk kedvező áron vásárolhatsz Qi jelvevő adaptert a telefonodhoz.
A korábban csak prémium kategóriás telefonokhoz elérhető technológiát ma már szinte minden új telefon tudja, de ha te ragaszkodsz régi, jól bevált okostelefonodhoz, a Quazar vezeték nélküli töltőit akkor is használhatod.

Ezt a háromféle adapter teszi lehetővé, melyek közül válaszd ki a telefonodnak megfelelő csatlakozó típust.

Lightning, type-c, vagy micro USB-vel szerelt qi receiverek használata rendkívül egyszerű:

Az adapterek vagy microUSB, vagy lighting, vagy Type-C csatlakozóval rendelknek, így lényegében minden okostelefont vagy iPhone-t alkalmassá tehetnek a töltőállomás használatára. Az iPhone készülékek az adapter segítségével lesznek képesek a Qi töltésre, kivéve az iPhone 8 és az iPhone X típusok, melyek már kombatibilisek a Qi szabvánnyal, így üzemelnek a Quazar töltőivel adapter nélkül.

Ezt a papírvékony (alig 1mm vastagságú) adaptert többféleképpen is használhatod. Ha a telefon hátlapja lepattintható, és a kialakítása lehetővé teszi, akár belülre is rakhatod. Ehhez csak távolítsd el a hátlapot, csatlakoztasd az adaptert a telefonodhoz, helyezd el a lapkát az akkumulátoron, majd pattintsd vissza a hátlapot.

Ha belülre nem tudod tenni, akkor a telefontokba is rakhatod. Ehhez csatlakoztasd az adaptert, simítsd a készüléked hátlapjára majd tedd vissza a tokot a telefonra. Szilikon és bőr tokkal is használhatod, a lényeg hogy 3 mm-nél ne legyen vastagabb a hátlapjuk.

Az adapterek 5W átvitelére képesek, jelenleg nincs ennél fejletebb külső kiegészítő Qi technológiához. Azaz ha a telefonod alapból nem képes a Qi technológiára, de az adaptereünkkel alkalmassá teszed erre, akkor 5W teljesítmény felvételére lesz képes a telefonod adapteren keresztül.

Qi jelvevő adapter termékadatok:
Funkciók:  Vezeték nélküli töltés Qi szabvány
Output:  DC 5V 1A
Portok:  Type-c, vagy microUSB, vagy lightninng
Méret:  76 x 46 x 1 mm

Tulajdonságok

TípusQi jelvevő