Bezár

A kosár jelenleg üres!

FIFA 20 XBOX One játékszoftver

  Vidd haza a trófeákat A világ játéka PlayStation 4-en is életre kel a FIFA új szezonjában, amely fejlesztett játékmechanikát kínál labdával és anélkül is, hogy kiemeljen minden pillanatot a pályán...

Tovább olvasom

árak

11.889 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Vidd haza a trófeákat

A világ játéka PlayStation 4-en is életre kel a FIFA új szezonjában, amely fejlesztett játékmechanikát kínál labdával és anélkül is, hogy kiemeljen minden pillanatot a pályán. Karnyújtásnyira vár a több száz csapat a világ számos futball-ligájából és tornájából, köztük az UEFA Bajnokok Ligájából, a FIFA Ultimate Team pedig még többféle lehetőséget kínál álomcsapatod felépítésére.

Vár a vadonatúj, élethű utcai foci is. A VOLTA FOOTBALL utcai focipályákra visz a világ különböző pontjain – az amszterdami aluljárótól a londoni grundon át a tokiói háztetőkig.

Mi az a VOLTA FOOTBALL?

A VOLTA FOOTBALL módban utcán, dühöngőkben és futsalpályákon játszhatsz a világ számos pontján egy új játékrendszerrel, amelyben egyszerűsített mozdulatok és trükkök segítik, hogy belekóstolhass az utcai foci élethű kultúrájába és kreativitásába a FIFA 20-ban.

Járd be a világot

Építs csapatot egyszemélyes meccsekre a közösség által generált keretek ellen többféle formátumban és helyszínen, ahol ha győzöl, átigazolhatsz játékosokat az ellenfél csapatából.

Harc a világbajnokságért

Küzdj meg az utcai foci legendáival a világ minden tájáról a Volta világbajnokságban, Buenos Airesben, az intenzív és szórakoztató történetmódban.

Mérkőzz meg a riválisokkal a ligában

Játssz a sikerért vagy küzdj a kiesés ellen az online ligában, ahol a győzelmekkel egyre magasabb osztályba kerülsz.

Éld át a globális futball élményét, és válj profivá

Vidd vissza kedvenc profi csapatodat a gyökerekhez egy játszótéri meccsre – játssz PSG–Lyont Párizsban, fővárosi derbit Madrid utcáin vagy a Chelsea–Spurs rangadót egy londoni dühöngőben.

A te játékosod, a te stílusod

Szabd testre férfi vagy női játékosod ruháit, frizuráját, gólörömét, és oldj fel még többet a játékbeli kihívások teljesítésével.

https://www.playstation.com/hu-hu/games/ea-sports-fifa-20-ps4/

Tulajdonságok