Bezár

A kosár jelenleg üres!

Nintendo Switch Neon + Nintendo Labo Variety kit játékkonzol csomag

Az élet gyakran váratlanul alakulhat, de egy Nintendo Switch konzollal kedvenc játékaid mindig ott lehetnek veled és alkalmazkodnak hozzá, épp merre jársz, legyen szó egy hosszú útról vagy a nappalid ...

Tovább olvasom

árak

126.489 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Az élet gyakran váratlanul alakulhat, de egy Nintendo Switch konzollal kedvenc játékaid mindig ott lehetnek veled és alkalmazkodnak hozzá, épp merre jársz, legyen szó egy hosszú útról vagy a nappalid kényelméről, sőt, a mókából a barátaidnak sem kell kimaradnia!

Három játékmód

Switch konzolod mindig annak megfelelően, kényelmesen használhatod, amire épp szükséged van! A dokkoló segítségével könnyedén a tévére kötheted géped, így nagyban élvezheted a legjobb játékokat, illetve a kanapén magad köré gyűjtve a haverokat élvezhettek olyan klasszikus helyi többjátékos címeket, mint a Mario Party, a Mario Kart, vagy éppen a Mario Tennis. A dokkolóból kivéve Nintendo Switched egy kompakt, saját kijelzővel bíró tabletté alakul, amit asztali módban egy kitámasztóval tehetsz magad elé, vagy a Joy-Con kontrollereket a két oldalára csatlakoztatva, azokat egyben markolatként használva igazi kézikonzollá változik. Játssz bárhol, bármikor, bárkivel!

Itt a kontrollerek új generációja

Minden Nintendo Switch konzol két Joy-Con kontrollerrel érkezik, de többet is csatlakoztathatsz a gépedhez! A párban és egyesével is használható irányítók a megszokott gombok, ravaszok és analóg karok mellett bírnak mozgásérzékelőkkel, más kontrollereknél sokkal részletesebb rezgő visszajelzést nyújtó HD Rumble funkciókkal, sőt, még egy beépítettt infravörös szenzorral is, amit például kezed távolságát, formákat és mozgást is érzékelnek!

Játsszatok együtt!

A Nintendo Switch Wi-Fi csatlakozását nemcsak arra használhatod, hogy az internetre csatlakozz, hanem arra is, hogy akár hét másik Switch vagy Switch Lite géppel kapcsolódjatok helyi hálózatba, így bárhol élvezhetitek a közös játékot! Csak egy gépetek van? Az sem baj, számos játék támogatja, hogy több kontrollerrel egy konzolon játsszhatok! Ha pedig távol lévő játékosokat is szeretnél kihívni (vagy meghívni egy kis kooperatív mókára), vár a Nintendo Switch Online, amire előfizetve nem csupán az internetes játék lehetőségét kapod meg, hanem számos NES-es klasszikushoz is hozzáférést kapsz bónuszként!

A csomag tartalma

  • Nintendo Switch konzol
  • Nintendo Switch dokkoló
  • Joy-Con kontrollerek (2 db)
  • Joy-Con csuklópántok
  • Joy-Con markolat
  • Nintendo Switch töltő/tápegység

Nintendo Labo – Rakd össze, játssz, fedezz fel!

Ennek a Nintendo Switch konzolcsomagnak része egy Nintendo Labo csomag is! Ebben egy sor kartonlapot találsz, amikből újfajta, furfangos kiegészítőket hajtogathatsz Nintendo Switch konzolodhoz: a Variety csomagban például horgászbot, távirányítós autó, játékház, motorbicili és zongora várnak, míg a Vehicle csomagban egy pedálokkal kiegészített kormányt, egy tengeralattjáró irányítópultját és egy botkormányt találod meg! Természetesen mindkét csomagnak része egy játékgyűjtemény, amikben használhatod újdonsült kütyüjeidet, illetve a garázs módban számos új játékot találhatsz ki Te magad is, belekóstolva a játéktervezés alapjaiba!

Tulajdonságok