Bezár

A kosár jelenleg üres!

Thrustmaster Eswap Pro PS4/PC fekete vezetékes kontroller

A Thrustmaster örömmel mutatja be vadonatúj játékvezérlő készletét a PS4 és a PC-t használók számára: az első professzionális vezérlő, amelyet azon játékosok számára terveztek, akik a következő szintr...

Tovább olvasom

árak

43.499 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

A Thrustmaster örömmel mutatja be vadonatúj játékvezérlő készletét a PS4 és a PC-t használók számára: az első professzionális vezérlő, amelyet azon játékosok számára terveztek, akik a következő szintre akarják vinni játékukat, új teljesítménymagasságokat szeretnének elérni és a lehető legjobb rangsorolás elérését tűzték ki célul maguk elé.

 Az exkluzív T-MOD technológiával rendelkező eSwap Pro vezérlőt úgy fejlesztették ki, hogy alkalmazkodjon az összes játékstílushoz, teljesen moduláris ergonómiájának, ipari minősítésű alkatrészeinek, a vezérlő dedikált konfigurációs szoftverének és a kiegészítő modulok ökoszisztémájának köszönhetően, amely szinte végtelen variálási lehetőségeket kínál (külön megvásárolható).

 Ez a termék egy hivatalosan engedélyezett PlayStation 4 eszköz, és a Windows 10 rendszert futtató PC-kkel is kompatibilis (a PC-kompatibilitást a Sony Interactive Entertainment nem tesztelte vagy hagyta jóvá).

 Főbb tulajdonságok:

     A T-MOD technológia és a Hot Swap funkció lehetővé teszi a modulok cseréjét - a játék bármely pontján.

    Rendkívül pontos modulok és akció gombok a minimális reakcióidőhöz, a szuperérzékeny, tartós mikrokapcsolóknak köszönhetően, az élettartam rendkívül hosszan biztosított.

    4 extra, ergonómiailag konfigurált és hozzárendelhető hátsó gomb. Állítsa be a ravaszok aktiválásának érzékenységét. Váltás valós időben 2 különböző beállítás között, az azonnali alkalmazkodás érdekében.

    A modulok korlátlan ökoszisztémája (külön megvásárolható) a maximális sokoldalúság érdekében és a folyamatosan javuló játék kényelme érdekében.

    A dedikált PC-szoftverek lehetővé teszik a vezérlő összes fontos beállításának (játék alapbeállítások, re-mapping, érzékenység, rezgések stb.) konfigurálását.

Magyar nyelvű használati Útmutató:

https://eswap.thrustmaster.com/software/

 

Tulajdonságok