Bezár

A kosár jelenleg üres!


Fortnite: Darkfire Bundle XBOX One játékszoftver

FORTNITE: DARKFIRE BUNDLE Engedj a sötét oldal csábításának, paprikázd fel a csatát, és csapj le az árnyékból a Fortnite Darkfire Bundle segítségével, amely az eddigi legtöbb kozmetikai kiegészítőt t...

Tovább olvasom

árak

9.899 Ft

Online jelenleg nem rendelhető


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

FORTNITE: DARKFIRE BUNDLE

Engedj a sötét oldal csábításának, paprikázd fel a csatát, és csapj le az árnyékból a Fortnite Darkfire Bundle segítségével, amely az eddigi legtöbb kozmetikai kiegészítőt tartalmazó csomag, 13 új tárggyal, több mint 19.000 forint értékben*. A Fortnite: Darkfire Bundle 2019. november 5-től kapható a boltokban.

A doboz kizárólag letöltőkódot tartalmaz, lemezt nem.

*Az ár csupán becslés és iránymutatás, nem pontos összeg, és nem minősül ajánlattételnek sem.

Jellemzők

CSATÁZZ. ÉPÍTS. KREÁLJ. A Fortnite egy ingyenes, folyamatosan változó multiplayer játék, ahol te és a barátaid küzdenek azért, hogy utolsóként maradjanak talpon a 100 főt támogató PvP módban, vagy összedolgozva hozzátok létre álmaitok Fortnite világát.

ÉPÜL A CSATA

Fedezz fel egy nagy, elpusztítható világot, ahol minden meccs teljesen egyedi. Építs hatalmas erődöket, keress lootot, és verődj csapatba a barátaiddal, hogy tiétek legyen a Victory Royale.

FEJEZD KI MAGAD

A győzelem sosem fog kimenni a divatból. Húzz magadra egyedi ruhakiegészítőket, és hozd létre a saját és csapatod egyedi stílusát.

IDEIGLENES JÁTÉKMÓDOK

Éld át a Battle Royale-élményt olyan egyedi, csak limitált ideig elérhető játékmódokkal, mint az 50v50, vagy ereszkedj a felhők fölé az Air Royale-ben. A Fortnite-ban bármi lehetséges!

KREATÍV FORTNITE

Hozz létre új játékokat, versenyezz a szigeten, küzdj meg a barátaiddal az új játékmódokban, a saját, álom Fortnite-világodban. Hozd létre a privát szigeted, ahol mindent megoszthatsz.

CROSSPLAY

Játssz a más platformon megtalálható barátaiddal! Csak kösd össze az Epic Games fiókod a rendszerfiókoddal, és bárhol és bármikor játszhatsz a Fortnite-tal.

Tulajdonságok