Bezár

A kosár jelenleg üres!

Persona 5 Royal PS4 játékszoftver

Megjelenés: 2020.03.31. A megjelenéskor egy ún. “Launch Edition” lesz elérhető, amely fémdobozban érkezik és egy dinamikus témát is tartalmaz. Ezt a készlet elfogyását követően egy Standa...

Tovább olvasom

árak

19.899 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Megjelenés: 2020.03.31.

A megjelenéskor egy ún. “Launch Edition” lesz elérhető, amely fémdobozban érkezik és egy dinamikus témát is tartalmaz. Ezt a készlet elfogyását követően egy Standard változat fogja váltani, amely fémdobozt már nem fog tartalmazni.

PERSONA 5 ROYAL

Vesd le a modern társadalom béklyóit és tervezz meg hatalmas betöréseket, hogy a romlott emberek elméjébe beférkőzve megváltoztasd természetüket! A Persona 5 Royal tele van pakolva új karakterekkel, bizalmasokkal, történetszálakkal és helyszínekkel, valamint egy az észrevétlen bejutást elősegítő új kapaszkodóhorog mechanikával. A Shujin Academy új szemeszterében tovább fejlesztheted képeségeidet a metaverzumban és mindennapi életedben egyaránt. A Persona 5 Royal egyedi grafikai stílusa mellett a visszatérő zeneszerző, Shoji Meguro vadonatúj számaival is vár. Barangold be Tokiót, szerezz új Personákat, alakítsd kedvedre rejtekhelyed, valamint fedezz fel korábban sosem látott történeteket, átvezető videókat, alternatív befejezéseket és sok mást!

A Persona 5 Royal még a legtapasztaltabb Phantom Thieves tagok számára is tartogat új kihívásokat, melyek során felfedezhetik a bennük rejlő erőt és harcba szállhatnak az igazságért!

Tedd fel a maszkod és fedd fel az igazságot!

Tulajdonságok