Bezár

A kosár jelenleg üres!

Nintendo Switch Animal Crossing Edition játékkonzol + Animal Crossing: New Horizons játékszoftver

Szerezd meg az Animal Crossing: New Horizonst egy egyedi díszítésű Nintendo Switch konzolcsomag részeként! Egy gondtalan új élet vár a látóhatáron túl! Pattanj repülőre és irány a saját lakatlan szig...

Tovább olvasom

árak

143.889 Ft

Online jelenleg nem rendelhető


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Szerezd meg az Animal Crossing: New Horizonst egy egyedi díszítésű Nintendo Switch konzolcsomag részeként!

Egy gondtalan új élet vár a látóhatáron túl! Pattanj repülőre és irány a saját lakatlan szigeted, ahol új barátok, rengeteg felfedeznivaló és végtelen lehetőségek várnak rád! Az Animal Crossing: New Horizons mindent megad, ami ahhoz kell, hogy saját édenkerted létrehozd a sorozat első Nintendo Switch konzolokra kiadott epizódjában!

Kalandodnak csak egy sátorral és az új – és rendkívül hasznos – NookPhone telefonnal vágsz neki, de ne aggódj! Egy kis munkával a szigetedből olyan helyet varázsolhatsz, amit büszkén hívhatsz otthonodnak. Viszont készülj fel, a munka dandárja rád vár! Gyűjts recepteket és tervrajzokat, járj utána a szükséges alapanyagoknak, készítsd elő a megfelelő szerzámokat: ha ez megvan, semmi sem állhat az utadba! A kültéri bútorok és különböző dekoratív elemek mellett saját utakat, hidakat lankákat, és még folyókat is kialakíthatsz, hogy új otthonod valóban úgy nézzen ki, ahogy Te szeretnéd!

Ahogy egyre szebb és jobb lesz a sziget, több és több lakó fog hozzád csatlakozni, akikből igazi barát válhat, ha segítesz nekik beköltözni, társuk leszel napi feladataikban, vagy összeállítod a társaságot egy közös fotóra. A különböző NPC-k mellett ráadásul az Animal Crossing: New Horizons élményét barátaiddal is megoszthatod, egyszerre akár négyen is lehettek a szigeten, amin összesen nyolcan osztozhattok.

Virtuális otthonodba érdemes lesz rendszeresen visszatérni, hiszen az évszakok változásával, az idő múlásával és a lakók különböző rutinjainak körforgásával mindig találhatsz valami új tennivalót. Mire vársz? Szállj a gépre és hozd létre a saját paradicsomod!

Tulajdonságok