Bezár

A kosár jelenleg üres!

Minecraft Dungeons: Hero Edition Nintendo Switch játékszoftver

Harcolj végig egy teljesen új akció-kalandjátékban, amelyet a klasszikus börtönbejárók ihlettek a Minecraft univerzumban! Legfeljebb négy játékos harcolhat együtt akciódús, kincsesen kitöltött, vadul ...

Tovább olvasom

árak

9.999 Ft


Lehet még tetszene neked


Termék leírása

Harcolj végig egy teljesen új akció-kalandjátékban, amelyet a klasszikus börtönbejárók ihlettek a Minecraft univerzumban! Legfeljebb négy játékos harcolhat együtt akciódús, kincsesen kitöltött, vadul változatos szinteken keresztül - mindezt egy epikus küldetésben, hogy megmentse a falusiakat és vegye le a gonosz Arch-Illagert!
Fedezze fel az új hatalmas fegyverek és tárgyak egy sorát, amely segít legyőzni az új és csúnya mob kegyetlen raját. Harcolj vagy menekülj kanyonokon, mocsakon és - természetesen - aknákon keresztül! Bármely kalandornak, aki elég bátor vagy bolond, hogy felfedezze ezt a robosztus és gyönyörű világot, fel kell készülnie.
Nyiss meg tucatnyi egyedi tárgyat és fegyvervarázslatot a pusztító speciális támadásokhoz. Tedd egyedivé karaktered, majd küzdj közeli és személyes harcokkal közelharci hintákkal. Fedezd fel kincsekkel kitöltött szinteket a gonosz Arch-Illager leszámolásához!

Tulajdonságok