termékeink

Wreckfest

Hajts át minden szabályon és feszegesd a korlátozás nélküli versengés határait a Wreckfest futamain!

Tovább olvasom

árak

12.999 Ft

Válassz platformot:


Termék leírása

Brutális ütközések, fej-fej melletti száguldás a célvonal felé, valamint vadonatúj módok a kocsik fémvázának meghajlítására. Ezek az egyszeri pillanatok kizárólag a Wreckfest pályáin élhetők át, köszönhetően a FlatOut 1 és 2 alkotói, a legendás Bugbear készítette valósághű fizikai szimulációnak!

Égess gumit és zúzz fémet a vezetés ezen páratlan játszótéren!

A Wreckfest tele van fejlesztési és testreszabási lehetőségekkel, akár következő pusztító derbi futamodra készülsz megerősített lökhárítóval, biztonsági bukóketreccel, oldalsó védőlemezekkel és sok mással, vagy egy nagy teljesítményt igénylő versenyre készíted fel új légszűrőkkel, vezérműtengellyel, üzemanyagrendszerrel és miegymással. A Wreckfest a legjobb kompetitív autósport játék élményét nyújtja.

Egyedi versenyzési élmény – A szabályok nélküli versengés és akció üdítő élménye meghatározó, egyszeri élményekkel, amit kizárólag a valósághű fizikai szimuláció képes biztosítani. Légy részese a fej-fej melletti száguldásnak a versenypályákon, nézz szembe a totális pusztító őrülettel az eszeveszett futamokon útkereszteződésekkel és szembejövő forgalommal, vagy légy a rombolás ura a derbi arénákban!

Káprázatos kocsik – A járgányaink régiek, kopottak és itt-ott be vannak foltozva…de ez ad nekik igazi stílust és egyéniséget! A régi amerikai izomautoktól az agilis európai modelleken át egészen a szórakoztató ázsiai járgányokig, ilyen kocsikat nem találsz más játékban.

Céltudatos testreszabás – Ne csak kocsid kinézetét változtasd meg, hanem turbózd fel védelmét is! Erősítsd meg nehéz vasakkal, amik megvédenek a sérülésektől, de egyúttal növeli a súlyát is, ami hatással lesz vezethetőségére. Módosítsd kocsidat, hogy egy robosztus tankká, egy törékeny, de villámgyors járgánnyá, vagy bármi mássá alakítsd!

Többjátékos módok – Zúzd szét barátaidat az interneten és feszegesd a versengés határaid, miközben a pusztító dominanciáért hajtasz!

Challenge módok – Szórakozz aratógépekkel, fűnyírókkal, iskolabuszokkal, háromkerekűekkel és sok mással száguldva!

Career mód – Szállj versenybe a bajnokságokon, szerezz tapasztalatot, nyiss meg új fejlesztéseket és kocsikat, majd válj minden idők legnagyobb Wrecfest bajnokává!

Mod támogatás – Szeretnéd teljesen szabadjára engedni az őrületet? A PC-s verzióban nézz körül a Steam Műhely kínálatában, és válogass a modok széles választékából, amik monster truck járgányokkal, új pályákkal, hatalmas ugratókkal, vagy akár klasszikus derbi témájú játékok ihlette futamokkal dobják fel az élményt!