The Crew 2 Gold Edition Xbox One

Más platformokon:

The Crew 2 Gold Edition Xbox One

Megjelenés dátuma: 2018. június 29.
30 990 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 309 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A forradalmi The Crew® sorozat új része, a The Crew 2® megragadja az amerikai autósport szellemét és szabadjára engedi a valaha megalkotott egyik leglélegzetelállítóbb nyílt világban. Üdvözöl Motornation, a teljesen nyílt világú Amerika területére felépített és minden autósportot szem előtt tartva megtervezett hatalmas, változatos és akciódús játszótér. Négy autósport család uralja az utakat az egyik parttól a másikig: Street Racing, Off-Road, Pro Racing és Freestyle. Csatlakozz a magas oktánszámú futamokhoz és tedd próbára képességeidet mind a négy autósport család kategóriáiban, különböző kocsikat, motorokat, hajókat és repülőket vezetve! Szeretnéd a saját ritmusodban, szabadon felfedezni és meghódítani Amerikát? A földön, vízen és levegőben száguldó járművek között bármikor átválthatsz egy gombnyomással és élvezheted a saját stílusodban a teljesen egyedi játékélményt. Rögzítsd és oszd meg legemlékezetesebb pillanataidat! A The Crew 2-ben megcsillogtathatod vezetési képességeidet és a legnagyobb autósport bajnokká válhatsz.

 

A GOLD EDITION TARTALMA

 

Emelkedj új magasságokba a Gold Edition tartalmaival, és a játék mellé szerezd meg a szezonbérletet, a Motorsport Deluxe csomagot, és a 3 napos korai hozzáférést!

 

 • The Crew 2® szezonbérlet: Korai hozzáférés új járművekhez, VIP tartalmakhoz és egyebekhez!
 • The Motorsports digitális deluxe csomag:**
  Korai hozzáférés az alábbi járművekhez és felszerelésekhez:
  • FORD F-150 RAPTOR RACE TRUCK 2017: Indulj őrült offroad kalandokra ezzel a sivatagos és dombos tájakra tervezett járgánnyal!
  • ABARTH 500 2008 MONSTER TRUCK EDITION: Domináld a versenypályákat a a neves Fiat 500 sportváltozatával, amit a monster spec pack-kal kusztomizáltak.
  • PILATUS PC-21: Repülj a szabadon bejárható Egyesült Államok felhői közé a sokak által a legfejlettebb gyakorlórepülőnek tartott gépmadárral!
  • 3 ÖLTÖZET: Szabd testre karaktered egy Freestyle, egy Monster és egy Rally Raid öltözettel!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz