THE DARK PICTURES: MAN OF MEDAN XBOX ONE

Más platformokon:

THE DARK PICTURES: MAN OF MEDAN XBOX ONE

Megjelenés dátuma: 2019. december 31.
Besorolás alatt
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  • Előrendelhető

Más platformokon:

Termék leírás

The Dark Pictures különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, ami hátborzongató kihívások elé állítja a játékosokat, miközben megismerik a különböző történeteket annak tudatában, hogy minden döntésük következményekkel jár, így jelentheti az összes karakter túlélését vagy halálát egyaránt.

 

A Man of Medan a The Dark Pictures antológia első játéka, ami emberfeletti borzalmakat hoz a Dél-Csendes-óceán vidékére. Öt barát egy hétvégi búvárkodásra indul, hogy felkutassanak egy II. Világháború hajóroncsot. Ahogy telik a nap kitör a vihar és kiruccanásuk hamar baljós fordulatot vesz. Ki fogja túlélni? Ki fog meghalni? Minden rajtad áll. Képes vagy mindenkit megmenteni?

 

 

Jellemzők

 

EGY HÁTBORZONGATÓAN ÚJ ÉLMÉNY

 

A Supermassive Games egy új, rémisztő narratív kalandra invitál, amiben legmélyebb félelmeiddel kell szembenézned.

 

KÉPES VAGY MINDENKIT MEGMENTENI?

 

Minden karakter túlélheti a történetet, de akár kivétel nélkül meg is halhat. Sorsukat döntéseid határozzák meg, a halál pedig minden sarkon ott leselkedik…

 

MIT TENNÉL MEG A TÚLÉLÉSÉRT?

 

Minden döntésed következményekkel jár, ami egyes karakterek túlélését vagy halálát is jelentheti. Képes leszel tiszta fejjel gondolkodni, miközben a túlélésért küzdesz? Milyen döntéseket fogsz hozni?

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz