The Last Guardian PS4 (Használt)

The Last Guardian PS4 (Használt)

Megjelenés dátuma: 2016. december 6.
5 999 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 59 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Az Ico és a Shadow of the Colossus készítőinek új játéka

Hét hosszú évvel azt követően, hogy a Sony és a Team ICO még 2009-ben bemutatta a The Last Guardiant, még a PlayStation 3-ra ígérve a megjelenést, immár a PS4 erejét kihasználva érkezik meg a japán stúdió legújabb alkotása. Főszereplőnk ezúttal egy mindennapi fiú – aki olykor még egy kicsit ügyetlen is –, aki egy váratlan veszélyekkel teli, égbe nyúló épületek szövevényéből álló romvárosban találja magát.

Helyzete mindaddig kilátástalannak tűnik, míg nem találkozik össze a hatalmas, griffszerű lénnyel, Tricóval, aki nem várt segítője és barátja lesz a fiúnak. Együtt indulnak el, hogy kijussanak a városból, az előttük álló veszélyek és megpróbáltatások legyőzése közben a fiú legalább annyiszor segít majd Tricón, mint fordítva, így a két véletlenül találkozó társból igaz barátok válnak az út végére.


Küzdj le apró és gigászi akadályokat

A The Last Guardian PS4-es kiadásában kizárólag a fiút irányíthatjuk közvetlenül, de ettől függetlenül a ránk váró kihívások közül sokat kizárólag Trico segítségével van esélyünk legyőzni. Így egyszerű utasításokkal próbálhatjuk rávenni hatalmas útitársunkat, hogy segítsen tovább haladunk a szabadság felé, de ritkán lehetünk benne biztosak, mire fog hallgatni ezek közül.

A szédítő mélység felett véghezvitt ugrások és félelmetes harci szituációk mellett rengeteg fejtörő is vár majd rád a Ueda Fumito által megálmodott kalandban. Így sokszor nem juthatsz majd tovább, míg ki nem találod, miért nem tud, vagy nem akar követni Trico, máskor pedig olyan akadályok hátráltatják a törött szárnyú lényt, amit csak a fiú segítsége és törődése tud elhárítani.


Vár egy lélegzetelállító világ

A The Last Guardian világán is könnyen felismerhető Ueda gondolkodásmódja a játékokról, hiszen annak ellenére, hogy hatalmas terekben és elképesztő részletességgel kidolgozott épületek között is járunk majd, egyfajta egyszerűség jellemző a környezetre. Így a játék nyugodtabb pillanatiban csend váltja fel a lendületes zenekari aláfestést, a valós fizikát imitálóan düledező romok helyett pedig csupán az figyeljük, hogyan lengedeznek Trico tollai a szélben. A látvány a fejlett fény- és részecskeeffektek mellett a rendkívül életszerű karakteranimációk teszik még hihetőbbé, így elérve a hatást, hogy tányleg ebben a csodás világban érezzük magunkat.


Jöhet a The Last Guardian előrendelés?

Ne maradj ki az egyik leginkább szívhez szóló PS4-es kalandból te sem! Rendeld meg a The Last Guardiant és indulj egy emlékezetes utazásra már a megjelenés napján!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz