The Sims 3 (Használt) 3DS

Más platformokon:

The Sims 3 (Használt) 3DS

Megjelenés dátuma: 2011. március 25.
2 999 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 29 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más verziók:

Más platformokon:

Termék leírás

Itt az alkalom, hogy végre kipróbálj mindent, amire eddig nem volt lehetőséged, vagy túlzottan veszélyesnek, netán unalmasnak találtál, hiszen a The Sims 3 segítségével gyakorlatilag bármi lehetsz, a hősszerelmestől a tudós professzoron át, egészen tűzoltóig, vagy a rendőrig. Rendezd be magad a házad, ültess növényeket a kertbe, vásárolj autót, kondigépet, vagy akár hatalmas tévét és biztosíts simeidnek olyan életet, hogy az számukra megfelelő legyen. Kísérd figyelemmel karrierjüket, amint előre menetelnek a ranglétrán és hozz megfelelő döntéseket, amikor válaszút elé kerülnek, de vigyázz, mert ezen olykor az egész további életükre befolyással bíró történések múlnak. Hozd össze őket egy hatalmas partin, ahol ismerkedhetnek, szerelmek szövődhetnek melyek házasságban végződnek és akár gyerekek is születhetnek majd a későbbiekben.

 

A The Sims 3 szinte semmilyen gátat nem szab a játékos elképzeléseinek, aki a simekből fejleszthet konyhaművészeket, kommandósokat, rendőrfőnököt, cégigazgatót, vagy befelé forduló, depressziós festőt. A The Sims 3 nyújtja az eddigi legnagyobb szabadságot, miközben rengeteg fejlődésen esett át az előző részhez képest, ez pedig minden területet érint. Az, hogy nem vagyunk területileg korlátozva, hanem bármikor bárhová elmehetünk, már eleve érdekesebbé teszi a játékot, de mellé szomszédjaink is ugyanúgy élik mindennapjaikat, mint saját simjeink. Ez azt jelenti, hogy öregszenek, munkába járnak, flörtölnek, házasodnak, szülnek, és olykor-olykor bizony eltávoznak az élők sorából, de cserébe simán visszatérhetnek szellemként. Mindezek mellé rengeteg olyan dolog van, amire vágynak, amit nagyon szeretnének megkapni, vagy ahová vágyódnak, így például a kreatívok megőrülnek a festőállványért, míg a bulizósabbak hajtépve őrjöngnek a hatalmas képernyővel megáldott tévé és a dübörögve szóló hifi előtt. Ez már csak azért is fontos, mert ilyen jellegű kívánságaikat kielégítve és elégedettségi szintjüket magasan tartva gyorsabban menetelnek a munkahelyi ranglétrán, ezáltal hamarabb juthatnak el életük nagy céljához.

 

A The Sims 3 nem kevesebb, mint ötven személyiségjegyet tartalmaz, melyek az ellentéteket kivéve szabadon kombinálhatóak egymással, így alkothatunk nagydumás álmodozókat, vagy csendesen meghúzódó, tudományra éhes figurákat. Amennyiben ezzel megvagyunk, egyszerűen utasíthatjuk simjeinket, hogy mikor mit tegyenek, így simán megtehetjük, hogy egyiküket beparancsoljuk az edzőterembe, majd elküldjük fürdeni és végül leültetjük tévézni, de amíg ezekkel foglalatoskodik, addig gond nélkül babusgathatjuk másik simünket. A munkahelyi viselkedés is jobban kezelhető, tehát megválaszthatjuk, hogy emberünk kőkeményen melózzon, vagy inkább a kapcsolatépítésre (magyarul pletykálásra) hegyezze ki a tevékenységét.

 

A The Sims 3 bátran ajánlható azoknak, akik komplett stratégiával szeretnének a simekkel foglalkozni, de azok is remekül fognak szórakozni, akik nem szeretnek a részletekkel bajlódni, hanem egyszerű utasításokkal operálgatnak. A The Sims 3 rengeteg kiegészítővel bővült az évek folyamán, így ezek a sokszorosára növelhetik a játék élettartamát.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz