The Sims 4 PC

The Sims 4 PC

Megjelenés dátuma: 2014. szeptember 4.
9 790 Ft

Ezért a termékért 97 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Immár tizennégy éve, hogy a Maxis által megteremtett emberszimulátor velünk van és bizony ezen idő alatt több százmillió játékost szippantott be a virtuális világ, ahol játszhatunk istent, vagy lehetünk olyanok, amilyenek egyébként nem, köszönhetően digitális kivetüléseinknek. Nem kétséges, hogy a sorozat csúcsát a több tucatnyi, kisebb-nagyobb kiegészítővel rendelkező Sims 3 jelentette, ahol a simek egészen szabadon mozoghattak a városban és nem kellett az egyes helyszínek betöltésére várakozva malmozgatni a monitor előtt. Éppen ezért mindenki kíváncsian várta, hogy a The Sims 4 megjelenés milyen újdonságokkal csábítja majd azokat, akik nem csak a valóságban kívánnak mások életével játszani, hanem Oasis Springsben is szeretnék megtenni ugyanezt.

 

Nos, a The Sims 4 egyik legnagyobb dobása az, hogy behozza azokat a hangulatokat, melyek meghatározhatják a simek viselkedését és így, ennek megfelelően rendeződnek a „sorsok” a játékban. Míg az előző részben a vágyakat tudtuk kielégíteni, most már nagyon komoly szerep jut a hangulatoknak, mert például a „magabiztos” jelzővel ellátott bitpolgár ügyesebben és gyorsabban sajátít el bizonyos képességeket, mint a hisztis, míg a „flörtölős” a párkapcsolatok építésében bizonyulhat gyakorlottabbnak.

 

Megújult a karakterszerkesztő is, amivel eddig soha nem látott részletességgel állíthatjuk be simjeink minden fizikai tulajdonságát, ami azt jelenti, hogy gyönyörű nőket, kidolgozott testű férfiakat, vagy akár bányából frissen szabadult rémségeket is alkothatunk attól függően, hogy éppen milyen kedvünkben vagyunk. A The Sims 4 karakterszerkesztője megszabadult a csúszkás korlátoltságtól és szinte végtelen szabadságot nyújt az egérnek, ami garantálja, hogy soha nem fog szembe jönni velünk az alteregónk. Aki azonban nem szeretne bajlódni az aprólékos embertervezéssel és az azt követő névadással, annak rendelkezésére áll egy generátor, ami pillanatok alatt leveszi a vállunkról a tervezés és névadás felelősségét. A fejlesztők egyszerűbbé tették a ruhaválogatást is, mivel immár szűrni lehet a különféle ruhadarabokra, legyen szó szoknyáról, pólóról, cipőről, avagy csizmáról, netán valamilyen kiegészítőről. Sőt, a The Sims 4 Styled Looks opciójának köszönhetően egy rögtönzött divatbemutatón is érezhetjük magunkat, hiszen ezt használva modellsimeken tekinthetjük meg, hogy az adott kollekció miként mutat egy simre aggatva.

 

Építész beállítottságú játékosok imádni fogják a The Sims 4 házépítős lehetőségeit, hiszen komplett kastélyokat is össze lehet hozni és sokkal egyszerűbben, mint az előző részekben, sőt, egész szobaalapokat alkothatunk, melyeket aztán növelhetünk, vagy csökkenthetünk kedvünk szerint, ennek megfelelően teremthetünk tágas, világos szobákat, vagy éppen nyomoríthatjuk szerencsétlen simünk lelkivilágát egy szűk, sötét kis odúval is.

 

Szintén nagyszerű újítás a génalapú öröklődés, ami azt jelenti, hogy utódlás esetén kombinálhatjuk a két szülő génjeit, így jó eséllyel apára és/vagy anyára hasonlító bébivel ajándékozhatjuk meg a világot és nem fognak a szülőktől teljesen eltérő gyerekek a világra jönni, sőt, akár nyolcfősre is bővíthetjük a családot, így egész generációk lakhatnak együtt, ami persze eltérő igényeket, feladatokat és problémákat is jelent.

 

Végezetül érdemes megemlíteni a The Sims 4 megosztó világát, ami azt jelenti, hogy bárki szinte bármit feltölthet, mások pedig letölthetik ezeket az alkotásokat, legyen szó magáról a simről, vagy egy komplett épületről, netán annak valamelyik szobájáról. Így a kevésbé pepecselős kedvű, de a választások lehetőségét mégis kedvelő játékosok is kedvükre válogathatnak mindenből, ami a jó játékhoz szükséges.

 

The Sims 4 Gépigény:

Minimum

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/8.1
Processzor: Intel Core 2 Duo 1,8 GHz/AMD Athlon X2 4000+
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 256 MB DirectX 9.0 kompatibilis kártya Shader Model 3.0 vagy jobb támogatással (lásd a listában alább)
DirectX: 9.0c
Merevlemez: 9 GB + 1 GB a mentéseknek és az egyéb tartalmaknak
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Egyebek: Az aktivációhoz internetkapcsolat szükséges

 


Ajánlott

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7/8/8.1
Processzor: Intel Core i5/AMD Athlon X4, vagy gyorsabb
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GTX 650 vagy jobb
DirectX®: 9.0c
Merevlemez: 9 GB + 1 GB a mentéseknek és az egyéb tartalmaknak
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Egyebek: Az aktivációhoz internetkapcsolat szükséges

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz