The Witcher 3 Wild Hunt Collector's Edition Xbox One

Más platformokon:

The Witcher 3 Wild Hunt Collector's Edition Xbox One

Megjelenés dátuma: 2015. május 19.
46 999 Ft

Ezért a termékért 469 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A lengyel illetőségű CD Projekt RED még 2007-ben indította útjára a The Witcher sorozatot, amely akkor még az Atari gondozásában jelent meg. A középkori fantasy világban játszódó, Adzrej Sapkowski regényeiből táplálkozó RPG azonnal belopta magát a stílus rajongóinak szívébe, így elkerülhetetlen volt a folytatás. Az azóta franchise-zá duzzadó The Witcher széria immár a WB Games égisze alatt, sokkal nagyobb anyagi- és energia-befektetéssel készül, a februárban megjelenő játék azonban már az év elején eldöntheti, hogy mi lesz a 2015-ös év játéka.

 

Ríviai Geralt immár harmadik alkalommal tér vissza, hogy szembenézzen a világ legdurvább szörnyeivel és beteljesítse végzetét. Ez lesz a legendás witcher kalandjának végső, lezáró epizódja, amelyben a korábbi epizódoknál minden tekintetben lenyűgözőbb kalandokat élhetünk majd át. Bár az előző részek igencsak lineárisak voltak, a The Witcher 3: Wild Hunt egy teljesen nyílt világú játékmentet ígér, amelynek minden szeglete élettel teli, így bárhol is járunk a világban, biztosan találunk majd felfedezni valót. A városok tökéletesen megfelelnek a valóságnak, nem csak az egyes karakterek élik saját életüket, hanem interakcióba is lépnek egymással. Hajók jönnek-mennek, az út szélén hangos kofák árulják portékáikat, míg a sötét sarkokban koldusok és kéregetők állnak sorba némi alamizsnáért. A világ minden lakója sajátos rutinnal rendelkezik, így míg nappal a városi forgatagban bolyonghatunk, éjjelente már csak sötét alakok járják az utcákat.Ahogy azt a korábbi részekben már megszokhattuk, döntéseink most is hatással vannak a cselekményre, így akár egy lényegtelennek tűnő választás is begyűrűzhet egészen a központi szálba, így teljesen más irányba terelve a cselekményt. A döntések terén gyakorlatilag szabad kezet kapunk, hiszen rengeteg megoldás közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, de sokszor kell majd szembenéznünk morális problémákkal, ahol csak a lelkiismeretünkre lesz bízva, hogy esetleg hajlandóak vagyunk-e ártatlanokat is feláldozni egy főbb cél érdekében.

 

A The Witcher: Wild Hunt harcrendszere rengeteget fejlődött az előző részekhez képest, és bár az alapkoncepció megmaradt, a harcok sokkal látványosabbak és dinamikusabbak, mint amivel eddig találkozhattunk. A harcok során nem csak különböző fegyvereket, hanem brutális varázslatokat és más képességeket is használhatunk, hogy eldöntsünk egy kritikus ütközetet. A játékban immár nem csak gyalogosan, hanem akár lóhátról is harcolhatunk, ami rengeteget dob a játékélményen. A The Witcher: Wild Hunt képi világa szintén azok közé az aspektusok közé tartozik, amely kiemeli a játékot a többi közül. A grafikusok és animátorok a maximumot hozták ki az újgenerációs konzolokból és a PC-s változatból is, így a játék minden pillanata kényezteti a szemünket.

A megjelenés után egy DLC-program indul, ami teljesen ingyenes a játék minden tulajdonosának. A The Witcher 3: Wild Hunt ingyenes DLC programja 16 teljesen ingyenes DLC-ből áll, melyek minden, a Wild Hunt birtokában levő játékosnak járnak, platformtól (Xbox One, PC és PlayStation®4) és verziótól (standard vagy Collector's, digitális vagy fizikai példány) függetlenül.

Február 25-én a CD PROJEKT RED kiadja az első DLC csomagot – a Temeriai páncélkészletet (lópáncéllal együtt), valamint egy Szakáll- és frizurakészletet Geralt, a játék főszereplője számára. Ezt követően minden héten megjelenik egy két DLC-ből álló DLC csomag, teljesen ingyen. A játékosok jogosultak az ingyen DLC-re, függetlenül attól, hogy példányukat előrendelték vagy a megjelenést követően vásárolták.

 

Collector's Edition tartalma*:

- Maga a játék
- Hatalmas, kézzel festett, 33x24x26 cm méretű figura, mely a griffel csatázó Geraltot ábrázolja
- Művészeti album
- Steelbook (fémdoboz)
- A játék világának térképe
- Medál
- Matricák
- A játék hivatalos zenéje (soundtrack)
- Witcher Univerzum - A kézikönyv
- Kézikönyv

* A kiadó fenntartja a változtatásnak a lehetőségét

Ehhez ajánljuk