This War of Mine: The Little Ones Xbox One

Más platformokon:

This War of Mine: The Little Ones Xbox One

Megjelenés dátuma: 2016. január 29.
6 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 64 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Meddig mész el, hogy megvédd a legkisebbeket?

A This War Of Mine: The Little Ones a háború túlélésének nehézségeit egy teljesen új szemszögből, a gyerekekéből mutatja be

A This War of Mine-on alapuló The Little Ones egy gyerekekből és felnőttekből álló csoport vezetésével bíz meg, akik a háború poklába kerülve egy ostromlott városban próbálnak túlélni, ahol állandó élelmiszer- és gyógyszerhiánnyal, valamint folyamatos életveszélyekkel kell szembenézniük. A kérdés egyszerű: mi mindenre vagy képes, hogy megéld a következő napot?

A This War of Mine: The Little Ones nem kizárólag a háború viszontagságainak elszenvedésére fókuszál – a civilek szemszögéből - de arra a tényre is, hogy a gyerekek még a fegyveres konfliktusok idején is gyerekek maradnak: nevetnek, sírnak, játszanak, és a felnőttektől eltérő módon látják az őket körülvevő világot. Amellett, hogy a túlélés módjairól kell gondolkodnod, lélekben neked is gyermekké kell válnod, hogy megértsd, hogyan védheted meg a legkisebbeket. Sorsuk és jövőjük a Te kezedben van.

Az éjszakák és a nappalok váltakozása diktálja a This War of Mine ritmusát és tempóját. Nappal orvlövészek akadályoznak meg abban, hogy elhagyd a menedéked, így ebben az időben a búvóhelyed fenntartására kell figyelned: tárgyakat készítesz, kereskedsz, valamint a kiskorú és felnőtt civilekről gondoskodsz. Éjszaka a csoport egy kiválasztott tagját irányítva kutatsz különböző helyszíneken hasznos tárgyak után, amelyekkel az egész csoport életben maradását segíted.

  • Valós események által ihletve
  • Vezesd civilek egy csoportját és segíts nekik túlélni a háborút, miközben búvóhelyedet menedzseled
  • Vigyázz az ártatlan gyerekek életére – készíts nekik játékokat, és csalj mosolyt az arcukra.
  • Kreálj tárgyakat és eszközöket - például fegyvereket, alkoholt, ágyakat, vagy egy kályhát – amelyek túlélésedet segítik
  • Hozz megmásíthatatlan, érzelmeket felkorbácsoló élet-halál döntéseket
  • Véletlenszerű világ és szereplők minden egyes játékindításnál
  • Egyedi, szénrajz-szerű látványvilág, amely illik a játék komor témájához

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz