Titanfall PC

Más platformokon:

Titanfall PC

Megjelenés dátuma: 2014. március 14.
5 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 54 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Azok a fejlesztők, akik az Infinity Ward alapítóiként letették minden idők egyik legnépszerűbb FPS-ének, a Call of Dutynak az alapjait, egy új stúdiót alapítva megalkották a Titanfallt. Miután Vince Zampella és Jason West távoztak az Activision egyik legjobb stúdiójától, a rivális Electronic Arts égisze alatt megalapították a Respawn Entertainmentet.

 

A lövöldék terén veterán fejlesztőnek számító csapat a Titanfallal lerázta magáról a sokéves Call of Duty fejlesztés béklyóit és egy teljesen új FPS élményt alkotott. A Titanfallnak nincs tradicionális értelemben vett egyjátékos kampánya, a történetet a Respawn Entertainment többjátékos küldetésekbe oltva meséli el. A két szembenálló fél, a zsoldosokból verbuvált IMC és a szedett-vedett katonákból álló Milicia egy Frontier nevű terület feletti uralomér küzd és igyekszik biztosítani a túlélését. A Titanfall nem fektet különösebben erős hangsúlyt a történetre, a Respawn számára a játékélmény volt az első a fejlesztés során.

 

A Titanfallban minden meccset egy rendkívül mozgékony jet-packkel felszerelt pilótaként kezdünk, de a későbbiekben - megfelelő mennyiségű lelőtt ellenség után - lehívhatjuk a Titánunkat, ami azonnal átalakítja a játékmenetet. A falon futás, a hatalmas ugrások és a gyorsaság okozta mozgási szabadságot brutális erőre cseréljük, ami ugyanazon játékon belül egy teljesen más élményt nyújt. Minden körben, a teljesített kihívások és a harctéri teljesítményünk után tapasztalati pontot kapunk, amivel fejlődünk és ezzel egyre több új felszerelést és fegyvert nyitunk meg. A Titanfallban a pilótáinkat és a Titánoknak nevezett mechjeinket is testreszabhatjuk, megadva a fegyverzetüket és különleges képességeiket, hogy a játékstílusunknak megfelelő karakterekkel indulhassunk harcba. Mind a Titánok, mind pedig a katonák terén rengeteg variáció közül lehet választani, ráadásul a fejlődés során feloldott új lehetőségek folyamatosan bővítik a kínálatot.

 

Ahogy a Call of Duty fejlesztőitől elvárjuk, a pályadizájn tökéletesen alkalmazkodik a megújult játékmenethez, szűk tereket és elszórt magaslati pontokat adva a mozgékony pilótáknak és nagyobb nyitott területeket biztosítva a mechek harcának. A Titanfall legtöbb játékmódjában szokatlan módon hat a hat ellen folyik a harc, de a pályán nemcsak játékosok vannak, hanem mesterséges intelligencia irányította katonák is, akik megtöltik a csatateret és őket megölve a tapasztalati pont mellett felgyorsíthatjuk azt az időt is, amíg lehívhatjuk az első Titánunkat.

 

A Titanfall játékmódjai között van standardnak mondható csapatos deatchmatch, ahol minden megsemmisített mech és lelőtt pilóta vagy NPC után pontokat gyűjtve kell győznünk, de van Capture the Flag és területfoglalós játékmód is, sőt, Last Titan Standing a Titán a Titán elleni harcra koncentrál, a Pilot Hunterben pedig csak a lelőtt pilóták számítanak. A Titanfall harcait különösen izgalmassá teszi a Burn Cardok rendszere, amik lényegében egyszerhasználatos kártyák, amikkel különböző előnyökhöz juthatunk a csatatéren. A meccseken nyújtott teljesítményünkért és különböző teljesített kihívásokért kapjuk őket és egyszerre három lehet nálunk belőlük. A Burn Cardokat halálunkkor vagy a meccs elején aktiválva különböző speciális felszereléshez vagy képességhez juthatunk, ami egészen a következő halálig velünk marad. Kaphatunk egy erősebb fegyvert, egy radart, ami megmutatja az ellenség helyzetét a pályán, több tapasztalati pontot kaphatunk, vagy éppen egy-egy speciális képességünket teheti sokkal hatékonyabbá.

 

A Titanfall tökéletes választás a lövöldék szerelmeseinek, mert nemcsak szórakoztató, de a mechek és a katonák aszimmetrikus harca egy nagyon pörgős és izgalmas élményt ad a játékosoknak.

 

Titanfall gépigény:

Minimum:

OS: Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM: 4 GB
HDD: 50 GB szabad hely
VGA: AMD Radeon HD 4770 512MB RAM/ Nvidia GeForce 8800GT 512MB RAM vagy jobb
DirectX: DirectX 11
Szélessávú internetkapcsolat

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz