AZ 576 KBYTE TÖRZSVÁSÁRLÓI RENDSZER SZABÁLYZATA

 

Érvényes 2014. október 9-től.


Örömmel köszöntünk törzsvásárlóink között és bízunk benne, hogy a nálunk vásárolt videojátékokban és játékkonzolokban örömödet leled!
A Törzsvásárlói Kártya használata előtt kérjük, olvasd el az alábbi szabályzatot!

Hogyan és hol használható az 576 KByte Törzsvásárlói Kártya?


A kedvezményekre való jogosultságot az 576 KByte Törzsvásárlói Kártya felmutatásával lehet igazolni. A kártya Magyarország bármely 576 KByte üzletében használható, beleértve az internetes vásárlásokat is a www.576kb.hu webáruházban.
A kártya használatával (pénztárnál történő felmutatásával, a kártya számának pénztárgépbe olvasásával, illetve internetes áruházunkban a kártyaszám megrendeléskori megadásával) történt vásárlások bekerülnek az 576 KByte elektronikus nyilvántartásába. Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb kedvezmény jár a Törzsvásárlónak, az alábbiak szerint:

A kedvezmény mértéke:


Az 576 KByte elektronikus rendszere 100 forintonként 1 pontot ír jóvá a rendszerben. A pontok beváltásakor 1 pont 1 Ft-ot ér. Így például egy 79.990 Ft-os konzol gépcsomag vásárlása esetén 799 pontot írunk jóvá! A kártyán jóváírt pontok leghamarabb a következő vásárláskor válthatóak be. FONTOS: Minden kártyahasználat esetén a vevőnek minimum 100 Ft-ot fizetnie kell, azaz kizárólag pontokra nem váltható be egyetlen termék sem!

Számlázással kapcsolatos fontos információ:


Figyelem, pontbeváltáskor kizárólag a kártya regisztrációjakor megadott (a kártyához tartozó) számlázási címre tudjuk a számlát kiállítani!

Kedvezmények videojátékokra, játékkonzolokra és hardver kiegészítőkre:


Az 576 KByte törzsvásárlói kártyán jóváírt pontok kizárólag az 576 KByte üzleteiben vásárolhatóak le. Online vásárlás esetén a törzsvásárlói pontok csak jóváíródnak, az esetleges korábban szerzett pontok beváltása csak bolti átvétel esetén lehetséges, házhozszállítást kérve nem!

Milyen további kedvezményeket, lehetőségeket biztosít az 576 KByte Törzsvásárlói Kártya?

- Előrendelői akciók esetén akár 2-4-6-szoros pontérték jóváírás.
- Folyamatos bolti akciók, melyek ugyancsak többszörös pontérték jóváírást tesznek lehetővé.
- Egyéb kedvezmények az 576 KByte boltjaiban.
- A törzskártyára tetszőleges értékben pénz is feltölthető a boltokban, így vásárlási utalványként is szolgálhat!


Hogyan lehet 576 KByte Törzsvásárlói Kártyához jutni?


A kártya az 576 KByte üzleteiben vehető át vásárlás esetén. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy a Vásárló a boltban megadja a nevét és a regisztrációhoz szükséges email címét. Az adatok rögzítése a rendszerben 24 órán belül megtörténik, utána a kártya használatával mindegyik 576 KByte boltban igénybe vehetők a kedvezmények. Online vásárlás esetén a törzsvásárlói kártyát megvásárolt hardverekkel és/vagy szoftverekkel együtt juttatjuk el a vásárlóhoz, amennyiben a rendelésnél jelzi az igényét!


Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

 

- A kártya pótlása, illetve cseréje az 576 KByte üzleteiben történik, ahol a vásárló az új kártyát az adatlap kitöltése után azonnal átveheti. A kártyán az addig jóváírt pontok nem vesznek el így azok az új kártya aktiválása után levásárolhatóak!
- Ha a törzskártya elveszett, vagy ellopták azonnal jelezd az ügyfélszolgálatunkon. A bejelentés után a kártyát azonnal letiltjuk!
- Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz a 576 KByte Kft. nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.
- Az új kártyához az 576 KByte adatrögzítési osztálya két munkanapon belül hozzárendeli a korábbi vásárlói és vásárlási adatokat, az eddig megszerzett és be nem váltott pontokat, így innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.
- A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.


EGYÉB SZABÁLYOK


A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei:

- Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja az 576 KByte Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
- Amennyiben a kártyával vagy a Törzsvásárlói Rendszer bármely részével visszaélés történik, a 576 KByte Kft. jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Törzsvásárlói Rendszerben megszüntetni, beleértve a kártyához kapcsolt kedvezményeket is.
- Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a 576 KByte Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.
- A regisztráció és aktiválás után biztonsági okokból az e-mail cím kizárólag az ügyfélszolgálaton keresztül módosítható!
- 576 KByte Kft. jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.576kb.hu honlapon.


Ügyfélszolgálat:


A törzsvásárlói kártyával kapcsolatos információkért hétköznaponként 8-16 óra között hívd a következő telefonszámot: +36 30 576 1 576, +36 30 576 3 576
Adatok kezelése és védelme:


A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat - beleérve személyes adatait is - a 576 KByte elektronikus nyilvántartásba felvegye és feldolgozza, vagy alvállalkozóval feldolgoztassa. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. Az adatokat a 576 KByte Kft., bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki.
A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség:


A 576 KByte Kft. nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben az ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik.
Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.
Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a 576 KByte Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek:
Hétfő-péntek: 8-16 óráig a következő telefonszámon: +36 30 576 1 576, +36 30 576 3 576