TOTAL WAR ATTILA: TYRANTS & KINGS PC

TOTAL WAR ATTILA: TYRANTS & KINGS PC

A csomag tartalmazza a Total War: Attila alapjáték mellett az Age of Charlemagne kampánycsomagot és a Viking Forefathers Culture Pack DLC-t!

Megjelenés dátuma: 2016. március 4.
6 490 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 64 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Az apokalipszis hamvaiból egy új világ születik

 

  • TÖBB SZÁZ ÓRÁNYI JÁTÉK – A Total War: ATTILA ezen különleges kiadása az alapjátékot kombinálja a Viking Forefathers kultúracsomaggal és az Age of Charlemagne kampánycsomaggal. Ezen felül finomít a játékmeneten, újragyúrja a kampánytérképet, és a szériát visszaköltözteti a középkori környezetbe.
  • FINOMHANGOLT JÁTÉKMENET – Az optimalizált kezelőfelület mellett a játékmechanika is komoly fejlesztésen esett át, beleértve a politikai- és a családfanézetet, valamint a város- és technikai fejlődés menedzselését.
  • KIEMELKEDŐ VIZUÁLIS TÁLALÁS – Mind a kampánynézet, mind a csatanézet optimalizációja révén a közelgő apokalipszis és a középkor hajnala elképesztő látványvilággal elevenedik meg, amely a révén a Total War: ATTILA az eddigi legszebb, és leglenyűgözőbben festő Total War-epizód.
  • ELKÉPESZTŐ RÉSZLETGAZDASÁG – Az új, korspecifikus technológiák, a vallás, a kultúrák és a társadalmi ellentétek miatt a Total War: ATTILA az eddigi legéletszerűbb formában tálalja az emberiség történetének ezen viharos korszakát. Az Age of Charlemagne kampánycsomag lovagokat, új kezelőfelületet és számos egyéb olyan elemet hoz, amely a 8. századi Európát élethű formában varázsolja a képernyőre.
  • APOKALIPTIKUS TOTAL WAR – Az új játlkmechanika révén a játékosok akár a tűz erejét is bevethetik: hagyd, hogy a lángcsóvák komplett seregeket vagy városokat emésszenek fel, csupán hamvakat hagyva magad után.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz