Total War: THREE KINGDOMS PC

Total War: THREE KINGDOMS PC

Megjelenés dátuma: 2019. március 7.
Besorolás alatt
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
  • Előrendelhető

Más platformokon:

Termék leírás

A Total War: THREE KINGDOMS az első a díjnyertes stratégiai sorozat történetében, ami az ókori Kína epikus konfliktusait dolgozza fel. A lélegzetelállító valós idejű harcokat a lebilincselő, körökre osztott birodalomépítő kampánnyal, államigazgatással és hódítással kombináló Total War: THREE KINGDOMS újradefiniálja a sorozatot a hősök és legendák korában.

 

Kína 190-ben

 

Üdvözlünk a legendás hódítások új korában.

 

Ez a gyönyörű, de darabokban heverő vidék új uralkodóért és életmódért kiált. Egyesítsd zászlót alatt egész Kínát, alapítsd meg a következő nagy dinasztiát, és építsd fel örökséged, ami korszakokon át fennmarad.

 

Válassz a 11 legendás hadvezér közül és hódítsd meg a birodalmat. Fogadj magad mellé hősi karaktereket, hogy segítsék katonai, technológiai, politikai és gazdasági törekvéseidet.

 

Nagyhatalmú barátokat szerzel, testvéri szövetségeket kötsz és kiérdemled számos ellenfeled tiszteletét? Vagy inkább áruló leszel, összeesküvéseket tervezel és a nagy politikai cselszövések mesterévé válsz?

 

A legendád még nincs megírva, de egy dolog biztos: dicsőséges hódítás áll előtted.

 

Jellemzők

 

ISMERD MEG A HÁROM KIRÁLYSÁG KORÁT

Fedezd fel Kína lélegzetelállító, természetes szépségét a három királyság korában. Harcolj buja szubtrópusokon, száraz sivatagokon és hófedte hegycsúcsokon át. Csodálj meg olyan legendás látványosságokat, mint a Kínai Nagy Fal és a Jangce-folyó. Járd be Kína minden szegletét, miközben visszaállítod a békét háború dúlta vidékein.

 

KÍNA LEGNAGYOBB LEGENDÁI

Építsd fel birodalmad a 11 legendás hadvezér egyikével Kína ünnepelt történelmi eposza, A három királyság románca világából. Páratlan parancsnokok, pusztító harcosok és előkelő államférfiak, mindegyikük más-más játékstílussal és célokkal. Toborozd magad mellé epikus hősök egész sorát, akik oldalán biztos kézzel vezetheted seregeidet, uralkodhatsz tartományaidban és erősítheted tovább egyre növekvő birodalmad. Ezek a karakterek jelentik a játék lelkét, akik bajnokaikkal formálják Kína jövőjét.

 

GUANXI RENDSZER

A dinamikus kínai államközi koncepció, a Guanxi mintájára a Total War: THREE KINGDOMS paradigmaváltó megközelítést alkalmaz a karakterek ikonikus, hatalmas erejű hősökként való megelevenítésére, melyek kapcsolatai határozzák meg Kína jövőjét. A karakterek mindegyike sajátos személyiséggel, motivációkkal és ízléssel rendelkeznek, ezek függvényében pedig pozitív vagy negatív módon viszonyulnak egymáshoz, és formálják vele történeted.

 

MŰVÉSZI LETISZTULTSÁG

Lélegzetelállító megjelenésével és Wushu harcstílusával a Total War: THREE KINGDOMS a háború művészete. Káprázatos kezelőfelületével, élénk látványvilágával és autentikus, Kína inspirálta művészi rajzaival egy igazi mestermű.

 

A VALÓS IDEJŰ ÉS KÖRÖKRE OSZTOTT HARC EGYENSÚLYA

Körökre osztott kampányával és valós idejű küzdelmeivel a Total War: THREE KINGDOMS összefüggőbb, mint valaha. A csaták történései ezúttal sokkal nagyobb következményekkel járnak, hatással vannak hőseiddel való kapcsolatodra, valamint az általuk kialakított barátságokra és rivalizálásokra. Egy világban, ahol a siker kulcsa az erős szövetségekben rejlik, ez egy teljesen új megvilágításba helyezi a győzelemhez vezető utat.

 

 

Rendeld elő a Total War: Three Kingdoms-ot, vagy vásárold meg az első héten, és tiéd lehet a Warlord Pack DLC – The Yellow Turban Rebellion*.

 

*A Total War: Three Kingdoms első hetes vásárlás 2019. március 13-ig él, a Yellow Turban Rebellion DLC addig szerezhető be. A Yellow Turban Rebellion DLC kódját csak 2019- április 10-ig lehet beváltani a STEAM-en.

 

 

 

*Total War: THREE KINGDOMS – Yellow Turban Rebellion Warlord Pack

 

 

  • Egy teljesen új, játszható szubkultúra: keltsd életre a sárgaturbánosok felkelését, vezesd őket csatába a korrupt Han-dinasztia ellen és hozd el a békét Kínába.
  • Három új játszható hadúr: He Yi, Gong Du, Huang Shao
  • Három új hős osztály: Gyógyító, Tudós, Veterán
  • Egy különböző társadalmi rétegek alkotta egyedi és sokoldalú sereg. Az egységekben az elfeledett és elnyomott tömegek elégedetlen katonákkal, vallási fanatikusokkal és volt tisztekkel harcolnak vállvetve, egységesen a közös célért.
  • Teljesen új technológiai megközelítés a ‘Three Books of Great Peace’ interpretálásával
  • A taoizmus három erénye köré épülő új karakterképességek: szerénység, könyörület, alázatosság.
  • Új fegyverek és páncél az új hősök számára.

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz