Total War: Warhammer - Old World Edition PC

Total War: Warhammer - Old World Edition PC

Megjelenés dátuma: 2017. február 7.
7 690 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 76 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Legendás hősök. Szörnyek légiói. Mágikus viharok. Mindet irányításod alá vonhatod!

A nagyközönség és a kritikusok által is elismert Total War: WARHAMMER, a Total War-széria leggyorsabban fogyó epizódja a Total War körökre osztott birodalomépítését, valós idejű harcrendszerét házasította a Games Workshop Warhammer Fantasy világával.

A játék legújabb kiadása nem csupán az alapjátékot tartalmazza, de egy teljesen új tartalmat is a Bretonnia fajcsomaggal! Hódítsd meg az Óvilágot a Birodalom, a Zöldbőrűek, a Vámpír fejedelmek, a Törpék, és most már Bretonnia zászlaja alatt is.

A több száz órányi játékidőt magába foglaló csomag az alapjátékon túl egy exkluzív, kihagyhatatlan kisregénnyel, a Warhammer világának egyik legikonikusabb hősének történetét bemutató műdarabbal érkezik.

A Total War: WARHAMMER – Old World Edition az alapjátékon felül az alábbiakat tartalmazza:

·         Egy teljesen új játszható faj, Bretonnia – Az Óvilág szerte a harci képességeikről, bátorságukról, lovagiasságukról ismert Bretonnia királysága a Tó Úrnőjének nevében küldi ki a frontvonalra lovagjait

·         Egy exkluzív kisregény: „Altdorf Hercege” – Ez a vadonatúj kisregény elmeséli, miként is lett a Birodalom császára Karl Franzból

·         Új borító – A játék dobozán található ábrán Bretonnia királya, Louen Leoncoeur vonul csatába a Vámpír fejedelmekkel szemben

Mi található pontosan a Total War: WARHAMMER – Old World Edition-ben?

A csomagban az alapjáték, a Total War: WARHAMMER található meg, valamint a Bretonnia fajcsomag, illetve egy exkluzív kisregény, a „The Prince of Altdorf”, amit a Total War-széria írója, Andy Hall jegyez.

A csomagban minden DLC megtalálható? Ez lényegében egy GoTY / Gold Edition?

Nem, a csomag kizárólag az alapjátékot, a Bretonnia fajcsomagot, és az összes eddigi ingyenes tartalmi frissítést tartalmazza, de a fizetős bővítményeket nem. Jelenleg nincs tervbe véve egy GoTY / Gold Edition kiadása.

Mi a helyzet azokkal, akik korábban már megvették az alapjátékot? Ők hogy jutnak hozzá az új fajcsomaghoz?

Amennyiben már rendelkezel a Total War: WARHAMMER-rel, úgy a Bretonnia fajcsomagot teljesen ingyen töltheted le a Steamen keresztül, azonban a kisregény kizárólag a dobozos változat megvásárlásával érhető el.

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz