Total War: Warhammer PC

Total War: Warhammer PC

Megjelenés dátuma: 2016. május 24.
8 790 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 87 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

 

Két legendás sorozat találkozik

Számtalan történelmi témájú játék után a Creative Assembly először vezeti egy fantáziavilágba a legnépszerűbb stratégiai játéksorozatok közé tartozó Total Wart, a választás pedig az 1983 óta gyarapodó történettel és legendáriummal bíró Warhammer Fantasy világára esett. A Games Workshop figurás játékát stratégák generációi játszották és tették hihetetlenül népszerűvé, ez az eposzokba illő univerzum pedig végre a képernyőinken is megelevenedik a Total War: Warhammerben.

Ahogy a brit fejlesztőktől megszokhattuk, az Öregvilág népeit egy kampánytérképen vezethetjük háborúba, ahol városainkat és seregeinket fejleszthetjük és készíthetjük fel a konfliktusokra, a csatákat pedig egy lélegzetelállítóan látványos, valósidejű módban játszhatjuk le, ami ráadásul a történelmi hitelesség követelményét hátrahagyva rengeteg új játékelemmel is bővült.

Politika, ármány, hódítás

A Total War: Warhammer kampányai során az Öregvilág több legendás faját is irányíthatod, az egészen eltérő egységek mellett pedig különböző, az adott fajra jellemző játékmechanizmusok is egyedi hangulatot kölcsönöznek az egyes népeknek, miközben megfelelő gazdasági és diplomáciai hátteret próbálsz felépíteni a háborús törekvéseid mögé.

Így például a Grimgor Ironhide által vezetett zöldbőrűen esetében a WAAAGH-métert kell menedzsenled, a félelmetes hadúr irányítása alatt álló goblinokat és orkokat ugyanis csak egy dolog hajtja, a háború. Így ha nem adsz nekik ellenséget, akik ellen csatába vonulhatnak, belharcok emésztik fel a seregedet belülről, ha viszont sorozatos győzelmeket aratsz, egy második sereg csatlakozik az erőidhez teljesen ingyen.

Mivel egy társaddal kooperatív kampányt is indíthattok, a Warhammer-univerzum pusztító erőinek másik játszható népével, a Mannfred von Carstein által irányított Vámpírhercegekkel és az ő élőholt seregével dolgozhatnak össze a zöldbőrűek. Persze mindegyik játszható fajhoz tartozik két Legendás Úr, ígya rend erői is az Öregvilág egy-egy ikonikus alakjának vezetésével vonulnak háborúba: az emberek birodalmát Karl Franz próbálja ismét egyesíteni egy nagyobb fenyegetéssel szemben, míg a törpéket a bosszúszomjas Thorgrim nagykirály vezeti, hogy megtorolja az összes sérelmüket, amikért ellenségei nevét feljegeyzte a Harag Könyvében.

Készülj a leglátványosabb Total War-csatákra

A fantasy téma miatt persze nem írta át a csapat teljesen a Total War: Warhammer szabályait a sorozat előző részeihez képest. Így továbbra is oda kell figyelnünk az egyes egységeink erősségeire és gyengeségeire, ahogy a magaslati előnyök és az oldalba- és hátbatámadások is elengedhetetlenek a győzelemhez és hogy megtörjük ellenfeleink morálját. A Warhammer világában viszont mindezt korábban sosem látott egységekkel egészíthették ki, mint a törpék lángszórós egységei, a zöldbőrűek óriásai és pókháton lovagló goblinjai, vagy éppen a félelmetes káoszharcosok.

Minden nép oldalán hatalmas mágusok vonulhatnak csatába, akik a Mágia Szeléből merítve pusztítő varázslatokat idézhetnek meg, amik egész egységeket elpusztíthatnak. A csata pedig végre nem csupán a földön zajlik, hanem az égboltot is olyan varázslatos lények töltik meg, mint az emberek hátaasául szolgáló griffek, az orkok oldalán harcoló wyvernek, vagy éppen a törpék girokopterei, amik halálos bombákat zúdítanak le a magasból. Ráadásul ezek a lélegzetelállító összecsapások nem csupán különböző mezőkön és dombságokon játszódnak majd, hanem olyan egzotikus helyszíneket is bejárhatunk majd, mint a Black Fire Pass lávafolyókkal körbevett szorosa, vagy a törpék lenyűgöző földalatti alagútrendszere, az Alantút.

Total War: Warhammer gépigény:

Total War: Warhammer minimum gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7 64Bit
Processzor: Intel Core 2 Duo 3.0Ghz
Memória: 3 GB RAM
Grafika: (DirectX 11) AMD Radeon HD 5770 1024MB / NVIDIA GTS 450 1024MB / Intel HD4000 @720p
DirectX: 11-es verzió
Tárhely: 35 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: *Az integrált graikus chipek (pl. Intel HD series) legalább 4 GB RAM-ot igényelnek

Total War: Warhammer ajánlott gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64Bit
Processzor: Intel Core i5-4570 3.2GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: (DirectX 11) AMD Radeon R9 270X 2048MB / NVIDIA GeForce GTX 760 2048MB @ 1080p
DirectX: 11-es verzió
Tárhely: 35 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: A Total War: Warhammer még fejlesztés alatt áll, az optimalizáció és a kompatibilitási tesztek fázisában jár. Így ezek a rendszerkövetelmények még változhatnak.

Total War: warhammer ultra gépigény:

Operációs rendszer: Windows 7/8.1/10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-4790K 4.0 GHz
Memória: 8 GB
Szabad tárhely: 45 GB
Videokártya: AMD Fury X / Nvidia GeForce GTX 980
Tárhely: 35 GB szabad hely 

Jöhet a Total War: Warhammer előrendelés?

Légy részese Te is a két sorozat találkozásának, és vezesd győzelemre a Warhammer-világ legendás népeit! Foglald le saját példányod már most és zsebeld be a limitált kiadás különleges ajándékait!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz