Tyranny PC

Tyranny PC

Megjelenés dátuma: 2016. november 10.
3 290 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 32 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Leírás

A Tyranny-ben a jó és a rossz között zajló hatalmas háború véget ért – és a csatát a Kyros-nagyúr vezette gonoszok nyerték. A Nagyúr könyörtelen seregei uralják a világot, melynek meghódított lakói kénytelenek megtalálni a helyüket a háború tépázta vidéken, miközben Kyros leghatalmasabb Archonjai között viszály tör ki.

 A játékosnak a Nagyúr új világrendjének behódolt világban elképesztő erővel bíró Fatebinderként kell helytállnia, útja során megfélemlítéssel, vagy épp lojalitással szerezve meg az irányítást a Terratus világának utolsó szegletében. a Kyros-hatalmának még ellenálló Tier-régióban.

 SZERTEÁGAZÓ, EGYEDI TÖRTÉNETENEK EGY KÜLÖNLEGES VILÁGBAN: A jó és a rossz között zajló háború már végetért, és a gonoszok nyertek.

 VALÓS DÖNTÉSEK, KOMOLY KÖVETKEZMÉNYEK: A Nagyúr seregének Fatebindereként elképesztő hatalom összpontosul a kezedben, melyet az elfoglalt Tier-régióban vethetsz be. Vajon arra használod, hogy stabilitást és lojalitást hozz a vidékre, vagy inkább a megfélemlítés erejével próbálkozol?

 KIHÍVÁSBAN GAZDAG, KLASSZIKUS SZEREPJÁTÉKOS HARC: Modern, taktikus, valós idejű, csapat alapú harcrendszer, melyet bármikor megállíthatsz, hogy stratégiai döntéseket hozhass.

 EGY GAZDAGON KIDOLGOZOTT, EGYEDI HELYSZÍN: A Tyranny nem egy szimpla históriát kínál egy átlagos hősről, hanem a feje tetejére állítja a hagyományos történetmesélést, és teljesen új oldalról mutatja be a jó és a rossz között zajló küzdelmet.

 Minimum gépigény

 

Windows: OS: Windows 7 64-bit vagy újabb, Processzor: Intel Core 2 Quad Q9505 @ 2.80 GHz / AMD Athlon II X4 840 @ 3.10 GHz, RAM: 4 GB RAM, VGA: ATI Radeon HD 5770 vagy NVIDIA GeForce GTS450 1GB VRAM, HDD: 15 GB, Hangkártya: DirectX Compatible Sound Card

 

Mac: OS: OSX 10.10, Processzor: Intel Core i5 @ 2.9 GHz, RAM: 4 GB RAM, VGA: Radeon HD 6950m 1GB VRAM, HDD: 15 GB, Hangkártya: DirectX Compatible Sound Card

 

Linux: OS: 14.04 LTS, Processzor: Intel Core 2 Quad Q9505 @ 2.80 GHz / AMD Athlon II X4 840 @ 3.10 GHz, RAM: 4 GB RAM, VGA: ATI Radeon HD 5770 vagy NVIDIA GeForce GTS450 1GB VRAM, Storage: 15 GB, Hangkártya: DirectX Compatible Sound Card

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz