URBAN TRIAL PLAYGROUND SWITCH

URBAN TRIAL PLAYGROUND SWITCH

Megjelenés dátuma: 2018. április 25.
8 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 89 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A motoros kaszkadőr sorozat legújabb részében az akció a város utcáiról közvetlenül a napos és színes kaliforniai tengerpartra költözik, még több őrületes trükkel, átfordulással és kombóval, mint valaha. Ez a sebesség, az egyensúly és a stílus játéka.

 

Élénk, napsütötte környezetével és hűsítő hangulatával ez a tökéletes helyszín az igazán lélegzetelállító mutatványokhoz. Készülj fel az átfordulásra, trükközésre, valamint pálmafák és aranyszínű homokdűnék feletti átugratásra.

 

A különálló első és hátsó fék vezérléssel a játékosok egykerekezhetnek, átfordulhatnak és fájdalmasat eshetnek a pályán.

 

Jellemzők

 

Minden pálya a játszótered

 

Az Urban Trial Playground pályáinak minden felülete trükkök és mutatványok végrehajtására szolgál, melyekkel legjobb mozdulataidat többszörös pontszámú sorozattá egyesítheted.

 

Légy te a bajnok

 

Az Urban Trial Playground számtalan órányi szórakozást biztosít az adrenalin és a freestyle szerelmeseinek. Kombináld a különböző trükköket egyedi és gyakorlatilag végtelen sorozatokért, hogy minél nagyobb pontszámot elérve felkerülj a ranglista tetejére.

 

Különböző játékmódok

 

A Freestyle és Time Trial módok internetes ranglistákat is tartalmaznak a játék több, mint 50 pályájához, továbbá a Ghost módban kihívhatod önmagadat is: figyeld legjobb köridődet és próbáld megdönteni az útvonalak tökéletesítésével, levágásokkal vagy még őrültebb mutatványokkal. Használd ki a Nintendo Switch adottságait és versengj egy barátoddal vagy családtagoddal osztott képernyőn a 2 fős lokális kompetitív módokban, mint a Time Trial vagy Tag.

 

A kulcs a testreszabhatóság

 

Az Urban Trial Playground 5 testreszabható motort tartalmaz, melyeknek nem csak kinézetét, de motorját, fékeit és egyéb kulcsfontosságú részeit is módosíthatod, amik hatással lesznek a jármű irányítására. A játék motorod és karaktered testreszabásának széles kínálatával vár!

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz