VALKYRIA CHRONICLES Europa Edition PS4

VALKYRIA CHRONICLES Europa Edition PS4

Megjelenés dátuma: 2016. május 20.
7 499 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 74 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A többszörösen díjnyertes PlayStation 3-as stratégiai szerepjáték végre PS4-re is megjelenik!

Valkyria Chronicles világában 1935 E.C-t írunk: az európai kontinenst épp a Második Európai Háború tépázza, melyben az Autokratikus Kelet-Európai Császári Szövetség – vagy ahogy szélesebb körben ismerik: A Birodalom – csapatai állnak harcban az Atlanti Föderációval a ragnite nevű nyersanyagért folytatott háborúban. A Birodalom úgy gázol végig a kontinensen, mint egy zabolátlan tűzvész, megpróbálva megszerezni a Galliai Fejedelemség ragnite-készletét. Habár a békés Gallia a semlegességet választotta a konfliktusban, lakosai kénytelenek a közelgő invázió ellen védekezni. A játékosok Welkin Gunther hadnagyot és a Galliai Hadsereg 7. osztagát irányítva kell, hogy megpróbáljanak helytállni a Birodalom leküzdhetetlennek látszó seregével szemben.

 

A Valkryria Chronicles Remastered PS4 kiadás tartalma

 

-          Valkyria Chronicles játék

-          12 oldalas művészeti album

-          kétoldalas A3-as poszter

-          egyedi csomagolás

 

Jellemzők

 

  • HD „Canvas” grafikus motor – A lenyűgöző, festményszerű látványvilág visszatér, ezúttal azonban 1080p felbontásban, 60 fps-es képfrissítés mellett.
  • „Blitz” taktikus harcrendszer – Részben körökre osztott stratégia, részben szerepjáték, részben külső nézetes shooter: az innovatív Blitz-rendszer összegyúrja a taktikus szimulációt és az akciójátékokat idéző harci mechanikát. A játékosok a sereg katonáit és járműveit irányítva a Birodalom elleni harc 30 hadszínterén kell, hogy bizonyítsák rátermettségüket.
  • Emlékezetes történet – A világháborús téma köré font történetben Gunther, Alicia, Largo és a 7. osztag többi karakterének a szabadság nevében kell harcolnia, megpróbálva Galliát felszabadítani a Birodalom irányítása alól, miközben meg kell birkózniuk a háború szörnyűségeivel is.
  • DLC-tartalommal felturbózva – Az alapjátékon felül a Valkyria Chronicles Remastered az összes korábbi DLC-t tartalmazza, beleértve: Hard EX Mode, Edy’s Mission, Slevaria’s Mission, Challenge of the Edy Detachment

 

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz