Vedd át elsők között a World of Warcraft új kiegészítőjét!

Tudjuk, hogy már alig várjátok a World of Warcraft: Legion megjelenését és a legnagyobb rajongóknak minden perc számít az új tartalmak megjelenésekor. Ezért ismét éjféli nyitva tartással vár titeket az 576 KByte, hogy itthon az elsők között kaphassátok kézhez a Lángoló Légió visszatérését hozó kiegészítőt. Augusztus 29-én 23:59-től kezdve egy órán át várunk a budapesti Allee bevásárlóközpontban található üzletünkben, hogy átvedd saját példányod, de már korábban felkészülhetsz a Legion megjelenésére.


Egyfelől amikor felvesszük a kapcsolatot előrendelőinkkel, vagy valamelyik boltunkat felhívva jelezheted, hogy az eredeti átvételi hely helyett inkább az éjféli megjelenéskor az Allee-ban szeretnéd kézhez kapni a játékot, így biztosíthatod saját példányod, ami hatványozottan igaz a World of Warcraft: Legion gyűjtői kiadásaira. Másfelől Allee üzletünket napközben felkeresve már előre ki is fizethetitek a rendeléseteket, ami azt jelenti, hogy este egy különálló, expressz sorba állhattok majd be és a normál ügymenetnél gyorsabban felmarkolhatjátok a játékot.

Ezt pedig nem csak azért érdemes elintézni, hogy hamarabb játszhassatok, hanem azért is, mert így nagyobb eséllyel lehettek az első száz vásárló között, akik egy World of Warcraft: Legion pólót kapnak ajándékba. De ha erről le is csúsztok, ne csüggedjetek, ugyanis az éjféli nyitva tartás alatt mindenki más egy második szilikon karkötőt választhat a minden előrendelőnknek járó "For the Horde!" vagy "For the Alliance!" feliratú karkötő mellé.

Gyertek el és ünnepeljük együtt a világ legnépszerűbb MMO-jának új fejezetét!