WWE 2K17 PC

Más platformokon:

WWE 2K17 PC

Megjelenés dátuma: 2017. február 17.
8 490 Ft
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz

Ezért a termékért 84 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

Most már PC-n is! Üdvözlünk Suplex Cityben a címlapon látható Superstar, Brock Lesnar nevében! Visszatér a WWE 2K17, a legjobb WWE-videojáték bajnoki címének védője! A WWE 2K17 a káprázatos grafika és a valósághű játékmenet mellett az eddigi legtöbb WWE és NXT Superstar és Legend harcost vonultatja fel. Minden eddiginél nagyobb roster vár!

Lebilincselő játékmenet és sok más újdonság: Az eddigi legvalósághűbb WWE-meccsek új fogások és animációk ezreivel, színfalak mögötti és arénabeli kakaskodással, és páratlan, WWE és NXT Superstar és Legend harcosokat felvonultató rosterral.

o Sokoldalú Creation Suite Teremtsd meg és fejleszd saját WWE világodat az eddigi legsokoldalúbb Creation Suite tartalomszerkesztővel! Create a Video, Create a Victory és Highlight Replay funkciókkal. Az új funkciók és többlettartalmak segítségével egyedi Superstar, Arena és Championship tartalmakat hozhatsz létre.

MyCAREER és WWE Universe az új Promo Engine használatával: A vadonatúj Promo Engine grafikus motor megkapó hűséggel eleveníti meg a WWE Superstarok küzdelmét MyCAREER és WWE Universe módban. Válogasd meg jól a szavaidat, és savazd velük az ellenfelet! Szerezz magadnak ellenségeket és szövetségeseket! A szócsaták alakulása kihat karaktereid előmenetelére, ahogy mind feljebb törnek az NXT és a WWE ranglétráján, hogy a WWE Hall of Fame örökös bajnokaivá váljanak! Játssz Paul Heyman Guy-ként egy új melléktörténetben, kizárólag a WWE 2K17 játékban.

A kísérőzene Sean „Diddy" Combs, azaz „Puff Daddy" munkája: Élvezd a zeneipar legragyogóbb csillagai, a Twenty One Pilots, a French Montana és a Black Sabbath számait! A hanganyag executive producere nem más, mint Sean „Diddy" Combs, azaz „Puff Daddy"!

• Kizárólag PC-n a WWE 2K17 PC Standard Edition tartalmazza a Goldberg Pack csomagot is! 

o Játszható WCW Goldberg fekete alsóban 
o Játszható WWE Goldberg fekete/fehér alsóban 
o Két játszható Arena: WCW Monday Nitro és Halloween Havoc

Rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: 64 bites: Windows® 7 (legfrissebb) 
Processzor: Intel Core i5-3550, AMD FX-8150 vagy erősebb 
Videokártya: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7770 
Memória: 4 GB RAM 
DirectX: DirectX 11 
Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat 
Tárhely: 50 GB szabad hely a merevlemezen 
Hangkártya: DirectX 9.0c-kompatibilis hangkártya 
További megjegyzések: Legalább 2 GB DDR videó memória

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz