Xbox One S 500 GB Forza Horizon 3 Hot Wheels Gépcsomag

Xbox One S 500 GB Forza Horizon 3 Hot Wheels Gépcsomag

+ Ráadás Just Dance 2018 Xbox One játékszoftver és 576 KByte Starter Kupon!

A

Megjelenés dátuma: 2017. október 3.

94 990 Ft

74 990 Ft

Ezért a termékért 749 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más platformokon:

Termék leírás

A csomag tartalma:
  • 500 GB-os Xbox One S konzol
  • Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC letöltőkód
  • 1 hónapos Xbox Game Pass előfizetés
  • 14 napos Xbox Live Gold próbaidőszak

Szerezd meg az Xbox One S Forza Horizon 3 Hot Wheels Gépcsomagot (500GB), amely tartalmazza a Forza Horizon 3 teljes játék és a Hot Wheels kiegészítő letöltőkódját, és egy Xbox vezeték nélküli irányítót. Vezess, versenyezz, és fedezd fel Ausztráliát több, mint 350 autó volánja mögött. Váltsd valóra Hot Wheels álmaidat hatalmas hurkokkal, dugóhúzókkal, gyorsítókkal, döntött kanyarokkal, félcsövekkel, őrült ugrásokkal – és mechanikus dinoszauruszokkal! Éld át a generáció legmagasabbra értékelt versenysorozatát, valamint a 4K Blu-ray, 4K videó stream és a High Dynamic Range nyújtotta előnyöket. Plusz, szerezz azonnali hozzáférést több, mint 100 nagyszerű játékhoz az 1 hónapos Xbox Game Pass tagsággal. A legnagyobb sikercímekkel, több, mint 100 konzol exkluzívval és három generációnyi játékkal még soha nem volt ilyen jó Xbox One-on játszani.

 

* A játék kódja a dobozban található. Letöltés Xbox Live-ról; szolgáltatói díj lehetséges; jelentős méretű tárhely szükséges. Megfelelő mennyiségű eseményt és PR kihívást kell teljesíteni a játékban, hogy megnyíljon a Hot Wheels kiegészítő. A statisztika az amerikai NPD adatai alapján, 2016. októberéig. A 4K stream csak bizonyos alkalmazásokkal működik, lásd Xbox.com. A HDR funkció az azt támogató játékokkal és tévékészülékekkel vehető igénybe. Az Xbox One Visszafelé Kompatibilitás csak bizonyos Xbox 360 és eredeti Xbox játékokkal működik, lásd http://www.xbox.com/backcompat. Xbox Live és szélessávú internet kapcsolat szükséges a játékok letöltéséhez. A játékkínálat idővel változik. Lásd xbox.com/game-pass. A próbaidőszak után havi előfizetésre van szükség; a mindenkori egységáron folytatódik lemondásig.

**Az 576 Starter Kupon a kiadást követő második naptól visszavonásig váltható be 15000 Ft feletti összértékű használt játékszoftver személyes vásárlása esetén!