Xbox One Wireless Elite kontroller

Xbox One Wireless Elite kontroller

Megjelenés dátuma: 2015. december 31.
49 999 Ft
 • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 499 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Termék leírás

Xbox Elite vezeték nélküli kontroller

Professzionális szintű testreszabhatóság a versenyelőny megteremtéséhez.

Az volt a célunk, hogy egy teljesítményre kihegyezett kontrollert alkossunk, amely kielégíti a mai versengő játékosok igényeit. A professzionális játékosok együttműködésével tervezett Xbox Elite vezeték nélküli kontroller felébreszti a benned szunnyadó lehetőségeket és alkalmazkodik az egyedi játékstílusodhoz. Tapasztald meg a korábban nem látott, játékokat eldöntő pontosságot, sebességet és személyre szabott élményt.

Növeld meg a hatékonyságot a kényelemmel

Válassz kedvedre a különböző fémkarok és I-választók közül a tökéletes kényelem és ergonómia kialakításához. Fedezd fel, hogy a különböző formájú és méretű karok közül melyik növeli pontosságod, gyorsaságod és elérésed. Az Xbox Elite kontroller alkalmazkodik a kezed méretéhez és a játékstílusodhoz. Mindent jobban fogsz irányítani, játssz akár FPS, verseny, verekedős vagy más műfajú játékokkal. Az új, fazettás I-választóval könnyebben és megbízhatóbban lehet kombinációkat bevinni, míg a hagyományos I-választó precizitást biztosít a fegyverválasztáshoz vagy csapásméréshez.

Az irányítás, a kombinációk és az önbizalom

Az Xbox Elite vezeték nélküli kontrollerhez négy cserélhető kar csatlakoztatható. Ezeket bármilyen szerszám nélkül egyszerűen fel vagy leszerelheted. Rakj fel néhány kart, vagy akár az összeset és állítsd be a kontrollert a neked legjobban megfelelő módon.

A karokat sokkal könnyebb kezelni az ujjaiddal, így sokkal elsöprőbb mozdulatokat tehetsz és hatékonyabb az irányítás. Így már le sem kell venned a hüvelykujjaid a karokról egy bonyolultabb ugró, célzó vagy lövő kombináció elvégzéséhez. Az alkalmazás* segítségével mindegyik karhoz a parancsok széles skálája rendelhető.

*Az alkalmazás Xbox One konzolon Windows 10 rendszeren érhető el

Tüzelj gyorsabban az érzékeny ravaszzárakkal

Az érzékeny ravaszzárak átkapcsolásával sokkal gyorsabban tüzelhetsz és értékes időt spórolsz meg a ravasz minden egyes meghúzásakor. Az érzékeny ravaszzárak leállítják a ravasz mozgást az első lövés után és a kontroller már kész is egy újabb lövésre. Egyszerűen kapcsold át újra és a kontroller ismét a teljes hosszúságú ravaszmozgással működik. Minden ravaszhoz külön érzékeny ravaszzár tartozik. Az alkalmazás segítségével még tovább hangolhatod a ravaszok működését.

Korlátlan szabadság és rugalmasság

Szabd saját magadra az élményt a könnyen használható alkalmazással*. Állítsd be a ravasz min./max. értékeit, a karok érzékenységét, a gombkiosztást és sok minden mást, hogy a kontroller pontosan úgy működjön ahogyan szeretnéd. Rendeld hozzá a 14 beviteli lehetőséget az ABXY gombokhoz, a karokhoz, az I-választóhoz, a ravaszokhoz és a (hüvelykujj) karokhoz.

Hozz létre tetszőleges számú kontrollerprofilt az alkalmazásban, hogy játékra szabott beállításokat használhass. Tölts be két profilt a kontrollerbe és azonnal válthatsz közöttük a beépített profilkapcsolóval. A lehetőségek száma szinte végtelen.

*Az alkalmazás Xbox One konzolon Windows 10 rendszeren érhető el

A valódi teljesítmény érzése

Minden felületet és részletet úgy terveztek, hogy megfeleljen a versengő játékosok igényeinek.

A tartósság érdekében a hüvelykujj(karok), az I-választók és a karok is rozsdamentes acélból készültek. A karok körüli kis súrlódású megerősített gyűrűk minimalizálják a kopást és olajozott mozdulatokat tesznek lehetővé.

A gumiborítású, gyémánt alakú nyél masszívabb kialakítást és nagyobb stabilitást biztosít a kontrollernek. A továbbfejlesztett nyél emellett lehetővé teszi, hogy kisebb erőfeszítés kelljen a kontroller tartásához, így sokkal tovább és sokkal kényelmesebben játszhatsz. A felső borítás finom, puha anyaga az igazi luxus érzetét kelti és csúszásmentes irányítást biztosít.

Készülj fel bármire, bárhol

A rendszer a felhőben tárolja az alkalmazásban létrehozott összes profilt, és 2 profil menthető el magában a kontrollerben. Tehát mindegy hol játszol, a profiljaid mindig veled vannak. 

Az Xbox Elite vezeték nélküli kontrollerhez egy hordozható tok és számos cserélhető alkatrész tartozik. A következőket találod a dobozban:

 • Xbox Elite vezeték nélküli kontroller

 • Hordozható doboz

 • 4 karból álló készlet

 • 6 (hüvelykujj)karból álló készlet: normál (2), magas (2) és kupolás (2)

 • 2 I-választóból álló készlet: fazettás és normál

 • USB-kábel

 • AA elemek

 • Gyorsbeállítási útmutató és kézikönyv

 

 

*Az alkalmazás Xbox One konzolon Windows 10 rendszeren érhető el

Specifikációk

Rendszerkövetelmények: a használathoz Xbox One rendszer vagy Windows 7 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógép szükséges. A számítógépes használathoz USB-kábel vagy vezeték nélküli adapter (várhatóan 2015. végétől érhető el) szükséges. Illesztőprogramok az xbox.com/xboxone/PC-controller webhelyen érhetők el.

Az Xbox Accessories alkalmazás követelményei: Xbox One konzolon és Windows 10 számítógépen érhető el.

Audió: 3,5 mm-es sztereó headset-csatlakozóval rendelkezik. Szintén kompatibilis az Xbox One sztereó headset adapterrel és minden más, gyári Xbox One kontrollertartozékkal is.

Érintéses visszacsatolás: rezgő ravaszokkal* és rezgőmotorokkal rendelkezik. A motorok vezérlése az alkalmazásban állítható be.

Súly: 348g (+/- 15g) a csatlakoztatott 4 karral, a fazettás I-választóval, az AA elemekkel és a normál karokkal együtt.

Kapcsolódás: vezeték nélküli vagy vezetékes a mellékelt 2,5 m-es USB-kábellel. Az adatátvitel az USB-kábelen keresztül történik, ha az csatlakoztatva van a kontrollerhez és a konzolhoz/számítógéphez.

Elemek: (2) AA (mellékelve). kompatibilis az Xbox One játék közbeni töltőkészlettel (külön kapható).

Beállítható gombok:

 • A, B, X és Y
 • I-választó fel, le, balra és jobbra
 • Bal és jobb ütközők
 • Bal és jobb ravasz aktiválása
 • Bal és jobb karok lenyomása

 

 

Most lehetővé teszi a belső vezérlőprogram vezeték nélküli frissítését, így a frissítéshez nem kell a kontrollert USB-kábellel csatlakoztatni.

*a támogatott játékokban

Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
>
Ehhez ajánljuk
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz