Zoo Tycoon Xbox One

Zoo Tycoon Xbox One

5 990 Ft
  • Jelenleg nincs raktáron

Ezért a termékért 59 pontot írunk jóvá törzskártyádon.

Más verziók:

Más platformokon:

Termék leírás

A hihetetlenül népszerű Zoo Tycoon sorozatot teljes mértékben átdolgozzuk, hogy még jobban felfokozzuk a legtutibb állatkert felépítése közben átérzett izgalmakat, kihívást és élvezetet. Engedd szabadjára a képzeletedet a Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection játékban. Majdnem 200, megjelenésükben is lenyűgöző állat közül választhatsz, a környezeteknek pedig minden eddiginél szélesebb kiterjedésű és részletesebb tárháza vár rád, hogy felépíthesd, felügyelhesd és karbantarthasd álomállatkertedet önállóan vagy akár négy játékossal az Xbox Live-on. Ez az állatkert-szimuláció életkorra való tekintet nélkül a bűvkörébe ejti az állatszerető közönséget.

Az Xbox konzolra készült, könnyen elkezdhető és könnyen játszható Zoo Tycoon játék interaktív módon az állatok és állatkertek világának kellős közepébe kalauzol; intuitív kezelőelemekkel és érdekfeszítő oktatóanyagokkal, melyek révén mindenki jól szórakozhat, az életkorára való tekintet nélkül. Játssz okosan, hiszen az állatok és a vendégek reagálnak a kreatív döntéseidre, és végeredményben rajtuk múlik, hogy te leszel-e a Zoo Tycoon mestere.

Készítsd el álmaid állatkertjét!

Az eddigi legnagyobb kiterjedésű, legrészletesebb környezetek intuitív, ám határozott kezelőelemekkel, melyek kidolgozásánál a Zoo Tycoon minden rajongóját figyelembe vettük az összes korosztályban.

 

A te állatkerted

 

Tervezd meg és felügyeld ideális állatkertedet a darabonkénti útépítéstől az állatok élőhelyeinek módosításáig és kidíszítéséig. A döntés a tiéd.Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz
Tovább vásárolok Tovább a pénztárhoz